Mediji Pavkova ''preselili'' u drugi klub, ovo je njegov odgovor!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.11.2018.
10:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Napadač Crvene zvezde otklonio sve dileme.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Milan Pavkov je ove sezone konačno dočekao svojih ''pet minuta'' u Zvezdi, iako je letos možda bio i otpisan od mnogih, posle transfera Nikole Stojiljkovića, Kafua, kasnije i Boaćija.

On je strpljivo čekao svoje šanse da zaigra i odlično ih koristio, pa sada postoji velika verovatnoća da ovaj momak možda u utorak bude starter i protiv Liverpula na ''Marakani'', s obzirom da je Boaći i dalje povređen.

U današnjem intervjuu za ''Žurnal'', Pavkov se između ostalog osvrnuo i na spekulacije u vezi njegovog statusa u Zvezdi.

Bilo je najava tokom leta da će se opet vratiti u niški Radnički, gde je ostavio sjajan utisak prošle sezone kao pozajmljen igrač Zvezde, ali on je sada potvrdio da to ni u jednom trenutku nije bila realna opcija.

''To su bile samo medijske priče. Nije bila opcija da se vraćam u Niš, nego ostanak u Zvezdi ili selidba u inostranstvo'', potvrdio je Pavkov.

Podsetimo, pominjale su se letos i neke ponude iz Turske, ali Pavkov je ostao u Zvezdi i, očigledno, napravio odličan potez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Monday, 05.11.2018
12:20

Mislim da u utakimicama protiv Liverpupa, PSG-a i Napolija bas treba napadac poput Pavkova. Jer kad imas njega u igri on moze da dobije neku dugu loptu koju moze spustiti na krilo i tako napraviti neku sansu, takodje jak je i na prekidu, a nama su to jedine sanse da ugrozimo protivnika. Barem je takvo moje skromno misljenje, al postujem svaku odluku Milojevica

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 04.11.2018
15:41

Još uvek nema pravu minutažu. A zaslužio je.