Meč TSC-a i FCSB-a pod upitnikom zbog korone?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.09.2020.
15:00
Izvor: Sportske.net

Zabrinjavajuće informacije stižu iz Rumunije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole u četvrtak bi od 21 čas trebalo u Senti da dočekaju rumunski FCSB (bivšu Steauu), ali posle testiranja na koronavirus, čak sedam osoba iz rumunskog kluba dobilo je pozitivne nalaze.

U pitanju je jedan fudbaler, Andrej Miron, zatim trener Anton Petrea, kondicioni treneri Tomas Nojbert i Horea Kodoreanu, fizioterapeut Sorin Kristof, video analitičar Bogdan Stojka i tim menadžer Marijuš Januli.

Na klupskom sajtu FCSB-a navodi se da su svi oni izolovani u skladu sa preporukama i da za sada ne pokazuju simptome.

Zbog novonastale situacije, ekipu FCSB-a bi u Senti trebalo da vodi Bogdan Vintila, trener njihovog rezervnog tima.

Jasno je da su fudbaleri bili prethodnih dana sa njima u kontaktu, pa se sada postavlja pitanje da li bi bilo najbolje da se meč u Senti odloži. Na potezu je UEFA, koja je već reagovala u sličnim slučajevima tokom leta, kada je odlagala pojedine utakmice, a neke klubove poput Drite i Prištine, predstavnike tzv. Kosova i diskvalifikovala.
-
Baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Tuesday, 15.09.2020
15:56

SLOVAN iz Bratislave su izbacili iz kvalifikacija za LŠ zbog masera..Farska ostrva su reagovala kao država,da ne dozvoljavaju nikom..ni rezervnom timu da dođe kao zamena..Iako smo balkanci i mi i Rumuni..tas će prevagnuti na stranu gostiju..ipak nisu SRBI..