Mažić sudi Super ligu posle četiri meseca!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.02.2019.
13:51
Izvor: Sportske.net

Nismo sigurni da će mu se jedan od klubova čiji će meč suditi posebno obradovati.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Vikend pred nama rezervisan je za utakmice 22. kola Super lige Srbije. Biće to prvo prvenstveno kolo nakon dvomesečne pauze u Super ligi.

Nekoliko utakmica poneće epitet derbija, pre svega one na "Čairu", "Marakani" i Banjici.

Sudijska komisija latila se posla i obavila delegiranje arbitara za predstojeće mečeve. Najvažnija informacija tiče se najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića.

Čovek koji je prošle godine delio pravdu u finalu Lige šampiona konačno se vraća suđenju u domaćem prvenstvu, a Komisija mu je dodelila meč OFK Bačka - Partizan!

Mažić je poslednji superligaški meč sudio 30. septembra prošle godine, bio je to derbi između Radničkog iz Niša i Partizana posle kojeg su iz Humske grmeli na najboljeg srpskog sudiju smatrajući da ih je oštetio u nekoliko situacija.

Zbog toga nismo sigurni da li će u Humskoj biti zadovoljni arbitrom koji je poslat u Bačku Palanku, ali to bi se verovatno moglo reći i za bilo kog drugog sudiju kada je Partizan u pitanju.

Pre meča na stadionu "Slavko Maletin Vava" Milorad Mažić će sa svojim timom deliti pravdu u duelu eliminacione faze Lige Evrope između Ciriha i Napolija.

Evo i svih ostalih arbitara delegiranih za mečeve 22. kola.

Sudije 22. kolo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djoleo
Friday, 15.02.2019
11:33

Ima li podatak, kad je Mažić poslednji put sudio Zvezdi?

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 14.02.2019
19:53

'Koga god sa su poslali njima ne bi odgovaralo',cinjenicno stanje!Ili se vraca cika Milorad u jato :D

avatar
nemam pojma
Thursday, 14.02.2019
17:08
avatar
Marko Kostic_fb1
Thursday, 14.02.2019
15:10

Prvo, Mažić nije bio ni u jednom trenutku na udaru čelnika FK Partizan, čak su ga pravdali da i najbolji nekad greše( u pitanju je nedosudjen kazneni udarac u korist Partizana). Drugo, ne razumem ljude koji mogu da pišu ovakve članke koje samo prave razdor i produbljuju jaz izmedju dve i onako već zaraćene strane. Sledeći put, prvo malo pročitajte šta se pisalo pre četiri meseca, pa tad onda pišite.

avatar
Gogi-11
Friday, 15.02.2019
00:06

Pa naravno nije sudio ni protv partizana 2 za redom protiv vojvodine nad trujicem i protiv zvezde nad boaciem a ipak to nije bilo slučajno kao sto nije bilo slucajno ne iskluciti drincica kada je slomio nogu jovicicu i kada nije iskljucio evertona (čak ni žuti) kada slomi nogu mudrinskom za jednig takvog sudiju ovo nije slucajno s obzirom kako sudi u evropi gde je fudbal u odnosu na nas u 5 brzini...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 14.02.2019
14:56

Brate, ja sam mislio da ti navijas za Partizan, sta se promenilo?