Mažić opet na udaru, da li je u krizi? Ali, danas je dobio poruku podrške!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
12:26
Izvor: Sportske.net

Naš najbolji arbitar sinoć je delio pravdu u duelu Francuske i Nemačke, a njegove pojedine odluke izazvale su mnogo polemika.

Epa/Tatyana Zenkovich
Epa/Tatyana Zenkovich

Povezane vesti

Posle sjajno obavljenog posla na Svetskom prvenstvu u Rusiji, Milorad Mažić i njegovi pomoćnici su ove jeseni sve češće tema različitih polemika zbog problematičkih odluka.

Nedavno su iz PSV-a bili besni na njeg jer u meču Lige šampiona protiv Intera nije isključio golmana protivničkog tima Samira Handanovića koji je rukom zahvatio loptu van kaznenog prostora. Inter je na kraju slavio sa 2:1, pa je ljutnja Holanđana posle meča bila još veća.

Takođe, znate i za negodovanje iz Partizana, jer Mažić nedavno u Nišu nije dosudio penal za crno-bele posle igranja rukom fudbalera Radničkog Radovana Pankova u svom kazneom prostoru...

U međuvremenu je sudio i u Kini, a tokom meča između Guižua i Peking Guana, trener Guižua Dan Petresku je veoma burno reagovao posle jedne Mažićeve odluke i ta reakcija je postala hit na društvenim mrežama...

A najnovija polemika u vezi sa Mažićem nastala je sinoć, tokom meča Lige nacija između Francuske i Nemačke (2:1). Sporni su penali koje je Mažić dosudio, prvo za Nemačku, pa onda i za Francusku, ali danas ga je podržao njegov kolega Raka Đurović, koji je u izjavi za SOS kanal plus poručio da je Mažić doneo ispravnu odluku kod penala za Francusku, posle čega je rešeo pitanje pobednika.

''Odlična odluka Mažića u atipičnoj situaciji. Matudi jeste nagazio Humelsa ali prekršaj pravi Humels. Zakasnelo startuje, ne dodiruje loptu nepropisno ometa i ruši napadača koji je u posedu lopte. Isto kao da ga je sapleo ili udario na neki drugi način'', poručio je Đurović.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke