Matos van stroja do "večitog derbija"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.08.2015.
14:46
Izvor: Sportske.net

Brazilski internacionalac koji je nedavno pojačao Crvenu zvezdu neće biti u konkurenciji za tim sve do "večitog derbija" zbog povrede koju je obnovio u duelu sa Radničkim iz Niša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Do prve pauze u domaćem šampionatu ostalo je da se odigraju još dva takmičarska kola a šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović imaće mnogo problema kada je satavljanje tima u pitanju.

Strateg crveno-belih od početka sezone ne računa na Aleksandra Lukovića koji se oporavlja od povrede ahilove tetive, a iz kola u koliko se dešava da barem po jedan igrač ispada iz konkurencije za tim iz istih razloga.

Za predstojeći duel sa Javor Matisom sigurno ne konkurišu povređeni Luković, Rendulić, Orlandić, Ibanjez i suspendovani Dušan Anđelković, a van stroja će ponovo ostati i Bruno Matos.

Brazilac koji je nedavno pojačao Crvenu zvezdu ima problema sa povredom zadnje lože koju je obnovio u završnici susreta sa Radničkim iz Niša u okviru 3. kola domaćeg šampionata.

Krilni fudbaler sigurno neće nastupiti u duelima sa Javorom i lučanskom Mladosti, a  Crvenoj zvezdi se nadaju da će tokom pauze u šampionatu Matos u potpunosti zalečiti povredu i uhvatiti ritam kako bi od "večitog derbija" ponovo bio među kandidatima za prvi tim.

Pauza u šampionatu uslediće u periodu od 30. avgusta i trajaće do 12. septembra kada su na programu mečevi 9. kola Superlige a među njima i "večiti derbi" na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Thursday, 20.08.2015
01:31

A zasto je pauza od 30 avgusta do 12 septembra?

avatar
micoboka
Wednesday, 19.08.2015
16:09

Veliki promasaj

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 19.08.2015
15:41

Ko je ovog lika dovodio u Zvezdu??? Pa Srnic je malo skuplji (zbog ugovora, inace bi kostao oko milion) , a za ovog je Batistuta.

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 19.08.2015
14:49
avatar
Loris Karius
Wednesday, 19.08.2015
14:48

Rekoh ja kad ga je Zvezda dovela igrač klase Eliomar,nikad on neće imati kvalitet za najjače srpske klubove.