Matijašević: "Znači uspeh Zvezde i Partizana, ali plasman u Rusiju bi bila kruna"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.10.2017.
19:29
Izvor: Sportske.net

Svi su sada složni, pobeda nam je neophodna.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

Sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević, rekao je da je potrebno da sada budemo najsložniji jer plasman reprezentacije na Svetsko prvenstvo zavisi od svakog od nas pojedinačno.

U goste reprezentaciji Srbije dolazi Gruzija, apsolutni smo favoriti u tom meču, ali daleko od toga da će biti lako izboriti se sa njima.

Gruzija je namučila svaku reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, sigurno je da će tako biti i u ponedeljak protiv Srbije.

ukarički, igrači stariji i mlađi sa trenerima će doći na južnu tribinu stadiona 'Rajko Mitić'. Svi treba da podržimo naš nacionalni tim koji je na korak do Mundijala. Jedan poraz ne sme da umanji sve rezultate naše nacionalne selekcije, sve što su momci na čelu sa selektorom i Fudbalskim savezom Srbije uradili do sada.

Orlovi su nam već pokazali kako se bore za nacionalni dres i na nama je da im damo krila u meču odluke. Uspeh naših najtrofejnijih klubova Crvene zvezde i Partizana je veliki, ali pozitivni rezultati reprezentacije bi bili kruna na 2017. Srbija je objektivno favorit protiv Gruzije, ali fudbalska javnost naše zemlje može i treba mnogo da pomogne u poslednjem koraku ka overi plasmana za najjače takmičenje"
, rekao je Matijašević.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke