Matić zna recept da Partizan ponavlja dobre utakmice

Autor: Milovan Longinov
sreda 11.03.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net

Jedan od heroja u pobedi nad Spartakom savetuje svoje saigrače.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crno-beli su pobedili Spartak  u Kupu Srbije, Matić je postigao pogodak za konačnih 4:0, dok je prethodni udarac ipak pripisan kao autogol Milanovića.

"Šteta što nije ušla iz mog šuta ali nema veze, važno je da igramo dobro, da stvaramo šanse i da postižemo golove. Šćekic me je dva puta uposlio i postigli smo dva gola, krunisao je svoju sjajnu partiju sa dve asistencije", rekao je Matić za sajt kluba i dodao da je kolektiv ključan i da on donosi dobre partije.

"Drago mi je što postižem golove, mnogo sam zahvalan saigračima, jednostavno kolektiv je mnogo bitan, a iz svega toga dolaze golovi. Drago mi je i za Lazara Pavlovića što postiže golove, pred njim je blistava karijera, samo treba da nastavi ovako da radi i trenira", rekao je Matić, a prenosi sajt kluba.

Naredni rival Partizana je poljuljani Voždovac.

"Voždovac je zaista dobar tim, treba ozbiljno da ih shvatimo bez ozbira na njihov loš start ove jeseni. Sigurno da ulazimo motivisano i sa puno samopouzdanja u meč, tako svaku utakmicu shvatamo. Dok sam bio u Mačvi davao sam im golove, tako da sam upoznat i sa terenom i sa ekipom. Ipak, ne smemo se zavaravati i bilo koga potceniti, biće to ozbiljna utakmica na Krovu", zaključio je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke