Matić: "Zadovoljan sam, a biće mnogo bolje"

Autor: Beta Beta
četvrtak 02.07.2015.
23:10
Izvor: Beta

Strelac pobedonosnog gola za Čukarički u prvom meču sa ekipom Domžala Igor Matić izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatom i poručio da će igra "Brđana" biti sve bolja.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Čukaričkog Igor Matić rekao je da je zadovoljan današnjom pobedom nad Domžalama i pored toga što je njegova ekipa značajno pala u igri u drugom poluvremenu.

"Da nam je neko ponudio ovaj rezultat, oberučke bismo ga prihvatili. Iskreno sam zadovoljan. Sigurno je da ima mnogo toga da se popravi, ali to će sve iz dana u dan biti bolje. Najvažnije je da smo pobedili", rekao je Matić posle utakmice u Sloveniji.

Čukarički je golom Matića iz penala pobedio Domžale sa 1:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope a isti igrač mogao je do drugog gola posle penala u 47. minutu ali mu je golman slovenačkog sastava odbranio udarac sa bele tačke.

"60 minuta smo igrali baš kako treba, posle toga se uvukao strah od rezultata u nas, ali ne treba to tako gledati. Prva je utakmica, ne možemo 90 minuta da dominiramo, nismo na potrebnom fizičkom nivou", kazao je Matić.

Rajko Brežančić je rekao da je njegova ekipa pokazala karakter i kako se bori za svoj klub.

"Bilo je dobro dok nismo ostali sa igračem više. Tu situaciju nismo iskoristili, povukli smo se. Imali smo nekoliko zicera, ali čestitke momcima, pokazali smo karakter i kako se igra za klub", rekao je Brežančić.

Revanš će se igrati u četvrtak u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NoLifer
Friday, 03.07.2015
01:22

Svaka cast za Cuku.Bice to mnogo bolje u Beogradu,nadam se da ce se vratiti Mandic,Stojiljkovic i Regan,sigurno da je ekipa uz njih znatno jaca.