Matić: "Važan meč za Napredak"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.05.2015.
17:11
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Slavko Matić rekao je da se pred njegovim izabranicima nalazi izuzetno važan meč u borbi za opstanak protiv jednog od direktnih rivala u toj trci.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Za vikend su na programu utakmice 26. kola Jelen Superlige a pored borbe za titulu u fokusu će biti i mečevi koji će odlučivati o opstanku u ligi.

Jedan od duela direktnih konkurenata u borbi za opstanak biće odigran u nedelju na stadionu "Mladost" pod Bagdalom gde domaći Napredak dočekuje čačanski Borac. Obe ekipe nalaze se u opasnoj zoni pa trener Napretka priznaje da će duel sa Borcem biti jedan od najvažnijih u sezonu.

"Ovo je važan meč za nas, kao i preostala četiri do kraja šampionata. Na nama je da se dobro odmorimo, pripremimo psihički, imamo dobru atmosferu koja nam i drži tim i moramo da se držimo do kraja prvenstva" rekao je Slavko Matić.

Uoči poslednjih pet kola Napredak zauzima dvanaestu poziciju na tabeli sa 25 bodova, dok je Borac usled tri vezane pobede "pobegao" ka sigurnoj luci i trenutno je deseti sa četiri boda više u odnosu na narednog rivala.

"Uzeli su devet bodova iz prošle tri utakmice, uhvatili dosta bodova, što je nešto što nama nije pošlo za rukom" konstatuje strateg Napretka.

Kapiten kruševačkog superligaša Marko Paunović rekao je da su uloženi rad i trud počeli da se isplaćuju i pozvao navijače Napretka da u nedelju dođu na stadion u što većem broju.

"Vreme je da obradujemo domaću publiku, i zato pozivam sve navijače Napretka da u nedelju budu naš dvanaesti igrač, jer će nam njihova podrška biti neophodna" istakao je Paunović.

Derbi centralne Srbije između Napretka i Borca zakazan je za nedelju, 3. maja, od 19 časova, a cene karata staju 100 dinara i biće puštene u prodaju na dan odigravanja utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke