Matić ugostio čelnike FSS, klubovima sa Uba deljena oprema

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.05.2019.
19:17
Izvor: Beta

Fudbalski savez Srbije (FSS) podelio je danas sportsku opremu za 34 kluba sa teritorije opštine Ub.

FS Srbije
FS Srbije

Povezane vesti

Predsednik FSS Slaviša Kokeza je sa svojim saradnicima boravio u regionu opštine Ub, a domaćin im je bio reprezentativac, fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić.

U SC "Matić" opremu su dobili klubovi Jedinstvo, Vrelo sport, Brezovica, Radnik, Trlić, Banjani, Sovljak, Tvrdojevac, Tulari, Paljuvi, Čučuge, Joševa, Kalenić, Šarbane, Crvena Jabuka, Pambukovica, Vrelo i Gunjevac.

Takođe, novu opremu imaju i Rudar Radljevo, Polet Takovo, Zvizdar, Omladinac Kalinovac, Dokmir, Budućnost Slatina, OFK Takovo, Stublenica, Murgaš, Jedinstvo Milorci, Kolubara Liso Polje, Sloga Vrhovine, Vukona, Brgule, Strelac Kožuar, Sloga Lončanik, navodi se u saopštenju na sajtu FSS.

Predsednik FSS Slaviša Kokeza zahvalio je domaćinima i Nemanji Matiću na prijemu.

"Došli smo na poziv velikog fudbalera i čoveka, našeg reprezentativca Nemanje Matića, da uručimo opremu klubovima sa opštine Ub, ali i da vidimo šta je to što još Fudbalski savez može da učini i pomogne klubovima iz ovog regiona. Sve u saradnji sa Fudbalskim savezom regiona Zapadne Srbije kako bi u bliskoj perspektivi delovali i nešto konkretno uradili", rekao je on.

Nemanja Matic podela opreme
FS Srbije

Jedan od kapitena reprezentacije Srbije Matić rekao je da će klubovi imati koristi od nove opreme i da će to na neki način biti veći podsticaj za njih da se u budućnosti razvijaju i napreduju. 

On je rekao da želi što zbog povrede neće moći da igra za reprezentaciju u predstojeće dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Nadam se da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata već na sledećem meču protiv Ukrajine koja je izuzetno ozbiljna i kvalitetna reprezentacija. Sa pozitivnim rezultatom u Lavovu, a kasnije i protiv Litvanije u Beogradu, sigurno da bismo napravili značajan korak ka EP 2020", naveo je Matić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke