Matić: "Pristup sa 'Marakane' garant uspeha"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
15:15
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Slavko Matić nada se da će njegovi izabranici protiv Jagodine uspeti da ponove izdanje sa "Marakane" jer veruje da bi to bilo dovoljno za trijumf nad neugodnim protivnikom.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka nastavljaju borbu za opstanak u Jelen Superligi duelom sa ekipom Jagodine na stadionu "Mladost".

Biće to derbi centralne Srbije a domaćin ima pravo da se nada pozitivnom rezultati ako se uzme u obzir a Jagodina u poslednjih sedam utakmica ne zna za trijumf na Kruševljanima.

"Ovakva statistika može samo da nam bude motiv više. Jagodina je nezgodan protivnik sa odličnim timom i trenerom. Međutim, mi igramo u Kruševcu, u našoj kući, na našem terenu i trudićemo se da nametnemo naš ritam i igru" rekao je trener Napretka Slavko Matić.

Prethodne tri utakmice protiv Jagodine koje su igrane u Kruševcu Napredak je dobio a trenera Matića sokoli i igra koju je njegova ekipa prikazala na "Marakani" pred odlazak na pauzu u šampionatu.

"Timski duh u ekipi i pristup igrača samoj utakmici jako raduju. Ako pužimo ono što smo pružili protiv Zvezde na 'Marakani', uspeh ne bi trebalo da izostane" zaključio je Matić.

Strateg Napretka neće moći da računa na Darka Lemajića koji ima parne žute kartone dok su svi ostali igrači na raspolaganju šefu struke kruševačkog tima.

Utakmica 21. kola Jelen Superlige između Napretka i Jagodine zakazana je za subotu, 4. april, od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke