Matić prekinuo golgeterski post, sebi zadao visoke ciljeve!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 11.11.2019.
12:37
Izvor: Sportske.net

Novosađani slavili proteklog vikenda golom svog napadača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Pobedom nad ekipom Mačve u Šapcu, fudbaleri Vojvodine vratili su se na drugo mesto na tabeli.

Igrač odluke već u sedmom minutu meča je bio napadač "stare dame" Bojan Matić koji je postigao svoj osmi gol ove sezone i tako prekinuo golgeterski post koji je trajao čak pet utakmica.

Sa osam postignutih golova ove sezone, on je trenutno četvrti strelac lige, s tim da su trojica igrača koji su ispred njega (Nenad Lukić, Stefan Mihajlović i Nikola Petković) postigli samo jedan gol više.

"Svakako da mi je cilj i želja da polusezonu završim kao najbolji strelac lige. Trenutno su njih trojica ispred mene sa devet datih golova, a do kraja jeseni je ostalo još pet kola. Smatram da imam sasvim dovoljno utakmica da ih prestignem i nadam se da ću u narednih pet mečeva postići još koji gol. Bio bih veoma srećan ukoliko se to dogodi", napominje Matić u izjavi za klupski sajt.

Do kraja polusezone, Vojvodina će imati relativno lakši raspored, te se navijači nadaju da će "stara dama" do kraja jeseni zadržati trenutno drugo mesto.

"Drago mi je zbog ekipe što smo pobedili i smatram da nam je ovo vrlo važna pobeda, jer smo se njome vratili na drugo mesto na tabeli. Svakako prija kad vidimo gde smo u ovom trenutku i nadam se da ćemo do kraja sezone ostati među timovima koji će našu zemlju sledeće godine predstavljati u kvalifikacijama za Ligu Evrope", kaže Matić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke