Matić: "Pišu se samo bodovi"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.02.2015.
23:00
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Slavko Matić kazao je da nije bilo lako savladati kragujevački Radnički ali da se posle svega pišu tri važna boda i prva pobeda "Čarapana" u prolećnom delu sezone.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Komšijski derbi igran u okviru 17. kola Jelen Superlige pripao je fudbalerima Napretka koji su na stadionu "Mladost" savladali kragujevački Radnički 1923 golom Tomislava Ivičića.

Hrvatski internacionalac doneo je minimalnu pobedu Napretku čime su Kruševljani probili led u prolećnom delu sezone.

"Veliki teret je predstavljao rezultat i to kako ćemo se pokazati pred domaćom publikom. Uspeli smo da postignemo taj gol i zabeležimo tri boda. To je ono što ostaje" rekao je trener Napretka nakon utakmice.

Pobeda nad Radničkim 1923 bila je prva za Napredak u prolećnom delu sezone i prva od kako je ekipu preuzeo Slavko Matić. Strateg "Čarapana" izrazio je zadovoljstvo igrom i zalaganjem ali je poručio da se ekipa okreće duelu sa OFK Beogradom na Karaburmi.

"Momci su dali svoj maksimum što se tiče borbenosti i požrtvovanja, probali smo da dođemo do svoje igre dosta agresivno, i očekivali smo da će biti teško. Čestitam igračima Napretka na osvojenim bodovima a sada se okrećemo utakmici protiv OFK Beograda" zaključio je Matić.

Trijumfom nad Radničkim 1923 fudbaleri Napretka dospeli su na 11. poziciju na tabeli sa 19 osvojenih bodova nakon 17 odigranih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke