Matić otkrio šta je Savo rekao igračima u poluvremenu, ''Bambi'' priznaje: ''Malo smo prenaglili''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.02.2020.
17:59
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Prve reakcije fudbalera Partizana posle burne utrakmice sa moskovskim Spartakom.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Pred kamere Partizanove televizije prvi je izašao novi napadač Bojan Matić, koji nema nikakvu dilemu, sudije su upropastile spektakl.

''Ne volim da komentarišem suđenje, ali moraću, oni su krivci što se ovako odigrala utakmica. Imali smo kontrolu u prvom poluvremenu, vodili smo sa 2:1.

Vidi se da smo fizički pripremljeni i da smo spremni za prvenstvo. Možda to ljudi ne shvataju, ali po ovakvom vremenu igrati sa fudbalerom manje zaista je teško'', istakao je Matić.

Na pitanje Partizanove portparolke Biljane Obradović, Matić je otkrio šta je svojim fudbalerima posle crvenog kartona, u pauzi tokom poluvremena rekao trener Savo Milošević.

''Hladne glave da odigramo utakmicu do kraja''.

Matić je za sada prezadovoljan u Partizanu.

''Mnogo znači kada igrač dođe u ovakav klub, fantastično sam prihvaćen'', naglašava Matić.

I Zoran ''Bambi'' Tošić se slaže da su sudije bile najslabiji akteri ove utakmice, ali priznaje da su i crno-beli mogli drugačije da reaguju.

''Partizan je na ovom turniru pokazao da može da se nosi sa najboljim ruskim ekipama. Kada smo igrali u najjačem sastavu bili smo bolji i od Spartaka, i od Lokomotive, to su svi videli.

Nažalost, malo smo prenaglili, mada sudije nisu dorasle ovom nivou i ovu utakmicu su okrenuli u nešto što nije trebalo da bude. Ali dobro, vraćamo se u Beograd spremni za nastavak prvenstva.

Verujem da je to neznanje, ne želim da verujem da je namera. Neshvatljivo mi je da na ovako ozbiljnom turniru sudije budu tako neozbiljne. Ali, retko sam sretao 'normalne' sudije na prijateljskim utakmicama, a već dugo se bavim fudbalom, pa me ništa ne iznenađuje'', konstatovao je Tošić i poručio da svi u Partizanu jedva čekaju nastavak sezone u Linglong Superligi.

Lazar Marković bio je raspoložen posle meča, pa nema razloga za brigu, iako je njegov izlazak iz igre zabrinuo navijače Partizana.

''Ništa, samo sam izašao iz predostrožnosti'', potvrdio je Marković informaciju koja je još ranije stigla iz Partizana i koju smo takođe objavili.

Strelac jednog od dva današnja Partizanova gola Sejduba Suma poručuje da je Partizanov cilj pobeda u svakoj utakmici. Tako je bilo i danas.

''Dali smo sve od sebe i ovoga puta'', ističe Suma i na kraju poručuje:

''Veoma sam motivisan za nastupajuće utakmice u prvenstvu''.

Njihove izjave možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 09.02.2020
05:08

Ova njihova sudijska bolest se siri kao Korona...

avatar
Osijek 51
Saturday, 08.02.2020
20:48

E, moj Tosicu, kako to da ovaj NEZNALICA od sudije sve presudi na vasu stetu, to je cisti bezobrazluk ili BRATSKA INSTRUKCIJA.....zao mi je sto nisam vidio Matica, da li je igrao.....

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 08.02.2020
20:38

Судије, ха ха ха какви циркузанти.

avatar
Superliga
Saturday, 08.02.2020
20:26

Savo zamalo da ponovo povuce fudbalere sa terena na prijateljskoj utakmici.Eto sta nas ocekuje na prolece..... Cirkus sa njima zagarantovan.