Matić o panici, šta misli o Litvancima?

Autor: Beta Beta
subota 17.11.2018.
19:30
Izvor: Beta

Fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić rekao je danas da je ekipa dobro igrala u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija, ali da je rezultat mogao biti ubedljiviji.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

"Čestitam saigračima na borbenosti, igrali smo dobar i dominantan fudbal u prvom poluvremenu i mogli smo da vodimo s 3:0. Kada se ne iskoriste sve prilike, u fudbalu uvek sledi kazna", rekao je Matić za televiziju Sport klub.

Fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici petog kola Grupe C Lige nacija.

"Znali smo da će Crna Gora zapretiti u drugom delu igre i pokušati da ugrozi naše vodjstvo, pa se medju naše igrače uvukla i jedna doza panike i svi smo želeli da se utakmica završi što pre. Mislim da smo na kraju ipak zasluženo slavili", kazao je Matić.

U sledećem, šestom kolu, protivnik selekciji Srbije biće Litvanija, a ta utakmica na programu je u utorak na stadionu Partizana.

"Mislim da publika može biti zadovoljna našom igrom i borbenošću. Ovo je pravi put koji bi trebalo da pratimo ubuduće. Idemo po prvo mesto protiv Litvanije i mislim da će ta utakmica biti slična ovoj protiv Crne Gore. Litvanija sigurno neće doći da izgubi, ali mi smo favoriti, kao što smo bili i pre početka takmičenja"
, rekao je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Sunday, 18.11.2018
03:28

Zaslužena pobeda? Igra jedno veliko nula. Igrali smo samo 9d 30.do 45m minuta. Desetkovana cg nas razvalila. Nemate igru samo se nabijete u napadu i kruzite loptom u krug. Dodajete jedan drugom pa ostavite istu loptu za istog igrača. Onaj gol Mitrovica čista sreća. Ovom krstajicu mora neko da kaze da ima pravo na 3 izmene. Čovek je tolika neznalica da je to katastrofa. U B grupi nećemo imati ni jednu pobedu. Prijovic i jović u životnoj formi ne dobijaju ni minut igre već utakmicama, sramota za 0rijovica i velika nepravda, aj što je krstajic grobar nego što je grobar srpskog fudbala. Publika je rekla svoje sta misle o njemu i o savezu. Više je bilo crnogoraca nego srpskih navijača. Mi imamo tako kvalitetne igrače da bi trebali da se borimo da budemo u top 10 reprezentacija u svetu. Sa ovim trenerom nismo ni u prvih 50 kako igraju. Da je u hrvatskoj ovakav tretman nikada nebi došli do drugog mesta u rusiji, a imamo igrače koji konkretno mogu da se bore sa njima. Bosna je trenutno 3 svetlosne godine ispred nas po igri. Mi smo u rangu makedonije. Onako odigrati protiv drugog tima crne gore je kriminal. Terajte bre to iz saveza. Navijao sam sinoć da cg izjednači al ni to nebi oterali krstajica. Sad ce on da se pravda kako smo prošli najslabiju grupu i da je to veliki uspeh.

avatar
Marko HM
Saturday, 17.11.2018
20:52

Panika? Kakva panika! To vama, vrhunskim profesionalcima, ne sme da se dešava! Drugo poluvreme za zaborav. Umesto da smo ih smrvili, mi strepimo do kraja od, realno, slabije ekipe. Dokle više?