Matić: "Narod voli 'Orlove'"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.03.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Srpski reprezentativac Nemanja Matić tvrdi da narod voli igrače koji brane boje nacionalnog tima i da iskreni zaljubljenici u fudbal ne kritikuju ekipu.

laczynaspilka.pl
laczynaspilka.pl

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije upisala je prvu pobedu u 2016. godini na gostovanju Estoniji, a Nemanja Matić ponovo je bio jedan od najboljih u timu koji nije ostavio preterano dobar utisak.

"Bilo je izuzetno teško igrati  protiv čvrstih Estonaca, a uz to ni teren nije bio baš  najbolji. Ipak, to nije opravdanje za prvo poluvreme, dok smo u nastavku pružili dobru igru. Moramo da završavamo akcije i to je ono što nas još uvek muči" kazao je Matić za "Sportski žurnal".

Srbija je kao gost savladala Estonce minimalnim rezultatom, zahvaljujući pogotku koji je iz slobodnog udarca postigao Aleksandar Kolarov. Nakon pobede u Talinu Nemanja Matić je optimista i tvrdi da će narod stati uz reprezentativce.

"Znam da nas narod voli i da nas istinski zaljubljenici u fudbal ne kritikuju. U to sam se uverio više puta dolazeći u Srbiju" objasnio je fudbaler Čelsija.

Narednu prijateljsku utakmicu reprezentacija Srbije će odigrati 5. juna u Beogradu protiv Rusije, domaćina predstojećeg Svetskog prvenstva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BačjeAnri
Thursday, 31.03.2016
17:35

Volimo vas onoliko koliko vi volite reprezentaciju.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
12:04

TIM: Jovanovic- Rukavina, Vilotic, Nastasic, Obradovic- Radovic, Kacar, Radoja, Gudelj, Ivanic (nas ZZ - malo polulevo u formaciji 4-5-1 jer mu nije strano ni da igra po boku, a Kostic ionako salje lopte u publiku:))n- Djurdjic. Ne znam za vas, ali za mene je ovo sasvim respektabilan, a takodje i dobro ukomponovan sastav gde bi se tacno znalo ko sta igra na terenu i ko sta na tom istom terenu (treba da) radi. Adresa: SR 1A

avatar
Wednesday, 30.03.2016
11:23

Matiću narod voli Orlove i to nije upitno. Upitno je ko vodi i selektuje te Orlove. Koliko taj neko zna, koliko je kvalifikovan i koliko ima autoriteta da bi vodio Orlove. Evidentno da oni koji sada sve to rade nemaju te potrebne karakteristike. Pored njih narod ne želi više Karadžića i njegovu svitu jer su oni najviše kumovali lošim rezultatima Orlova.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
11:47

Neko ih voli, a neko vodi. Neko je navijac i gledalac, a neko selektor i akter. Neko se ne pita ni za sta, a neko se pita za sve, ali to sigurno i pouzdano nije selektor jer na toj drugoj strani neko drugi diriguje...

avatar
Ajde?
Wednesday, 30.03.2016
10:52

Za naše je i reprezentacija Burkine Faso čvrsta ekipa. Ceo naš fudbalski savez pa sve do ekipe je truo, pojedincima je samo na momente stalo.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
10:32

ZASTO su pozvani Predrag Rajkovic, Mladenovic, Nemanja Maksimovic, Sulejmani i Stojiljkovic?!?! Pantic i Kosanovic ni minut nisu odigrali, ali za njih me bas briga isto kao i za Kahrimana, a Grujic je bio povredjen. Ako se mozda ne varam to jest ako nekim cudom nije imao kontakt sa loptom u prvih pet minuta, Milivojevic je prvi dodir sa istom imao tek u 36. minutu, i malo je reci da je bio nevidljiv na terenu, u napadu nista od njega nismo imali. Mitrovic OPET katastrofalan iako odsecen, Kostic isto uzasan na momente, premalo je pokazivao ono zbog cega jeste tu, Ivanovic takodje varira i ne znam vise sta treba da se desi da bi se on vratio na staru formu, a mozda je to i nemoguca misija, ko zna?! Nema nade za nas sve dok ne promenimo selektora, a ni to nije garancija jer nisu predsednik Saveza i selektor jedini problem u reprezentaciji, daj Boze da je tako, ali svi znamo da nije. Inace, sigurno je samo da je ono sto je sinoc ucinjeno Nikoli Stojiljkovicu vrhunsko ponizenje, decko to nije pokazao grimasom, ali u njemu je bilo svega, mogu da se kladim...

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
10:30

Nije tacno da ne treba kritikovati, treba uvek ako za to ima razloga, ali temeljno i konstruktivno! Maticu, jako davis tu loptu, stvarno ne znam koji je i tebi djavo u poslednje vreme!