Matić: "Napredujemo, doći će bodovi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.03.2015.
18:31
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Strateg fudbalera Napretka iz Kruševca Slavko Matić nada se da će dobre igre na startu prolećnog dela sezone uskoro početi da donose i bodove.

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka nastavljaju takmičenje u Jelen Superligi duelom 19. kola sa lučanskom Mladosti. Nakon dva poraza i pobede u uvodna tri kola trener Napretka Slavko Matić veruje da će dobre igre u nastavku sezone doneti i veći broj bodova.

"Čeka nas težak i neizvestan duel. Ko god dođe u Kruševac čekaće ga težak posao. Mi iz meča u meč igramo sve bolje, napredovali smo po pitanju discipline u igri, zalaganje igrača dolazi do izražaja, iz utakmice u utakmicu smo sve organizovaniji i bolji" rekao je Matić.

Napredak je od početka prolećnog dela sezone poražen na gostovanjima Čukaričkom i OFK Beogradu a u Kruševcu je savladao "komšije" iz Kragujevca.

"Sami smo sebi napravili situaciju da žalimo za bodovima. Mislim da smo na pravom putu da kvalitetan rad i zalaganje igrača mora dati rezultate, bodovi će doći pre ili kasnije, a što pre dođu to je bolje po nas" istakao je Matić.

Šef stručnog štaba Napretka za predstojeću utakmicu neće moći da računa na Aleksandra Đokovića zbog parnih kartona, a ono što raduje je povratak Srđana Dimitrova.

Utakmica 19. kola Jelen Superlige između Napretka i Mladosti zakazana je za subotu, 14. mart, sa početkom od 14 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke