Matić: "Mogu da probaju da osvoje bod"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.02.2015.
17:21
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Slavko Matić poručio je da svaka ekipa koja gostuje u Kruševcu može da pokuša da osvoji bod ali da će njegovi izabranici uvek davati maksimum kako bi od domaćeg terena napravili "neosvojivu tvrđavu".

fknapredak.rs/Slobodan Simić
fknapredak.rs/Slobodan Simić

Povezane vesti

Jedan od derbija 17. kola Jelen Superlige igra se u subotu na stadionu "Mladost" u Kruševcu gde domaći Napredak dočekuje kragujevački Radnički 1923.

Dva tima ulaze u komšijski derbi sa različitim raspoloženjem pošto su "Čarapani" poraženi na prolećnoj premijeri u Beogradu, dok je Radnički 1923 uhvatio slamku spasa pobedom nad subotičkim Spartakom na "Čika Dači".

"Radnički, nakon pobede u 16. kolu, sigurno ima motiv da se nadmeće sa nama. Upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama. Moj stav i stav igrača je da ko god dođe na stadion Napretka ima 90 minuta mukutrpnog posla da proba da osvoji bod" rekao je trener Napretka Slavko Matić.

Tradicija je na strani gostiju koji na prethodnih pet utakmica sa Napretkom ne znaju za poraz. Poslednje dve utakmice pod Bagdalom završene su remijem (3:3) i pobedom Kragujevčana (0:2) kada je Peđa Živadinović postigao oba gola za Radnički.

"Ja sam zadovoljan pristupom igrača Napretka i njihovim zalaganjem. To mi daje dozu samopouzdanja. Igrači moraju da daju maksimum, to su dužni ovom gradu i ovom narodu. Pripremljeni su za utakmicu fizički, mentalno i taktički, a za rezultat sam ja odgovoran" konstatovao je Matić.

Ulaznice za subotnju utakmicu biće puštene u prodaju na sam dan susreta od 10 časova na biletarnicama stadiona. Cene ulaznica su: sever i jug 100 dinara, istok 200, zapad jedan 250 i zapad dva 300 dinara.

Meč 17.kola JSL Napredak - Radnički 1923, igra se u subotu 28. februara na stadionu "Mladost" sa početkom od 13.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke