Matić: "Borba se nastavlja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
14:45
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Strateg kruševačkog Napretka Slavko Matić rekao je da njegovu očekuje još jedna u nizu utakmica na kojoj će pokušati da osvajanjem sva tri boda obezbede opstanak u elitnom društvu.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka ostvarili su trijumf u okviru 22. kola Jelen Superlige čime su umakli iz crvene zone i bar na kratko skinuli teret sa pleća.

Nastavak borbe za opstanak donosi okršaj sa subotičkim Spartakom na stadionu pod Bagdalom, što će biti prilika da "Čarapani" vežu drugu uzastopnu pobedu čime bi u velikoj meri rešili problem opstanka u ligi.

"Borba za bodove se nastavlja. Svaka dobra utakmica nam donosi opstanak. Skoncentrisani smo na Spartakove mane i vrline, kao i na ono što mi trebamo da uradimo u tom susretu" rekao je trener Napretka Slavko Matić.

Superligaš iz Subotice promenio je trenera između dva prvenstvena kola a ekipu će u Kruševcu voditi Stevan Mojsilović, bivši strateg "Građevinara".

"Upoznati smo sa njihovim dobrim i lošim stranama, imaju novog trenera, pratio sam njegov rad u Radu. Nama je svaka utakmica bitna i ne delim utakmice na 'male' i 'velike'" konstatuje Matić.

Kako bi maksimalno koncentrisano dočekali važnu utakmicu sa konkurentom u borbi za opstanak Kruševljani će dan pred meč otputovati u Vrnjačku Banju gde će boraviti u karantinu.

"Svako od igrača do utakmice treba da živi sa mišlju o utakmici, da bude sto posto skoncentrisan kako bi na terenu dao svoj maksimum. Mislim da će nam značiti odlazak u Banju" poručuje krilni napadač Nikola Trujić.

Superligaš iz Lazarevog grada u meč ulazi oslabljen neigranjem Slobodana Uroševića i Srđana Dimitrova koji su pod suspenzijom, dok se golman Zoran Popović priključio treninzima.

Utakmica 23. kola Jelen Superlige između Napretka i Spartaka zakazana je za subotu, 18. april, sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke