Mateo Garsija otkrio prvi utisak o Zvezdi, a onda najavio nešto veliko!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 05.09.2019.
22:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dopašće se ''delijama''.

EPA/PETER SCHNEIDER
EPA/PETER SCHNEIDER

Povezane vesti

Novi ljubimac navijača Crvene zvezde definitivno je postao Argentinac Mateo Garsija, koji je odmah počeo da postiže golove, i to kakve!

Prvo je pogodio u Bernu, u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona i tako značajno doprineo Zvezdinom plasmanu u grupnu fazu elitnog evropskog takmičenja, a onda je proteklog vikenda izveo retko viđenu majstoriju, pobedonosnim pogotkom protiv Vojvodine (2:1).

Tokom aktuelne prvenstvene pauze bio je gost ''Novosti'' i tom prilikom izneo svoj prvi utisak o novom klubu - da je ova Zvezda veoma jaka. Osim toga, prognozirao je i Zvezdinu blistavu jesen.

''Sve se desilo nekako brzo, za mene je ispalo prelepo. Tri dana po dolasku igrao sam u Bernu protiv Jang Bojsa, trener Milojević je hteo da budem starter.

Mnogo sam srećan što sam tada ostavio dobar utisak i postigao gol, što smo u revanšu pred našim fantastičnim navijačima ostvarili veliki cilj.

Uverio sam se da je ova Zvezda jaka i da će u Ligi šampiona protiv Bajerna, Totenhem i Olimpijakosa imati mnogo toga da pokaže. Verujem u nove podvige, kao protiv Liverpula prošle godine'', izjavio je Garsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 06.09.2019
18:31

Одличан играч и пун самопоуздања што много значи.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 06.09.2019
01:26

Tako je momce, takvima je mesto u Zvezdi.