Mašović: ''Želim odmah da zaigram za Briž''

Autor: Beta Beta
sreda 14.06.2017.
16:09
Izvor: Beta

Talentovani fudbaler ima velike ambicije u novom klubu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Čukaričkog Erhan Mašović rekao je danas da će pokušati da se što pre nametne u belgijskom Brižu, sa kojim je nedavno potpisao četvorogodišnji ugovor vredan milion i 600 hiljada evra.

"Period u Čukarickom najbolji je deo moje dosadašnje karijere, odigrao sam dve sezone za omladince i dve za prvi tim. Sada ću biti u velikom klubu, a i ja sam iznenadjen jer se sve odigralo veoma brzo. Mislio sam da ću još najmanje godinu provesti na Banovom brdu, ali stiglo je mnogo ponuda i izabrao sam Briž", rekao je Mašović.

Ovaj 18-godišnji štoper prošao je sve mladje selekcije Srbije, a sada je član omladinske reprezentacije.

"Imam velika očekivanja na klupskom i reprezentativnom planu. Naporno ću raditi, pa verujem da ću odmah zaigrati za Briž i plasirati se u Ligu šampiona. Nadam se i da će što pre stići poziv za mladu reprezentaciju Srbije", kazao je Mašović.

Mašović je ponikao je u novopazarskom Asu, a posetio je trening dečaka tog kluba rodjenih 2006. godine i kasnije, koji će 17. i 18. juna nastupiti na turniru u Beču.

"Saradnja našeg kluba i Čukaričkog izrodila je Mašovića, Zehrudina Mehmedovića i Seida Preljevića. Mašović je napravio ogroman iskorak i dao nam podstrek da i dalje radimo sa velikim brojem dečaka", istakao je trener i vlasnik Asa Adem Preljević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke