Maslać: "Majo jedva dočekao da skroji još jedan meč"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
09:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Dva dana prošlo je od utakmice 8. kola Superlige Srbije između Borca i Partizana, a kapiten domaćih Mario Maslać još uvek ne može da se pomiri sa odlukom glavnog sudije Maja Vujevića.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u nedelju je gostovao čačanskom Borcu u okviru 8. kola Superlige i slavio rezultatom 2:0 (2:0) na stadionu kraj Morave.

Čačani su u ranoj fazi meča ostali brojčano inferiorni pošto je kapiten Mario Maslać u razmaku od samo osam minuta dva puta "požuteo" pa mu je Majo Vujević pokazao put u svlačionicu.

Dva dana nakon meča revoltirani Maslać još uvek ne može da se pomiri sa odlukom Maja Vujevića i čak ga optužuje da je svojim odlukama "skrojio" tok utakmice.

"Odluka Maja Vujovića, jedna pa druga u razmaku od osam minuta bila je sramna. Zaboravio je gospodin Vujević da je danima u Novom Sadu tračao za mnom i izvinjavao se za kardinalnu grešku koju je na istom stadionu protiv, gle čuda, Partizana napravio na štetu Borca pre dve sezone" kaže Maslać.

Kapiten Borca podsetio je na utakmicu poslednjeg kola od pre dve sezone kada je Partizan gostovao u Čačku i kada je Majo Vujević dosudio penal za crno-bele koji prema mišljenju Marija Maslaća nije postojao.

"Ni od čega je Majo Vujović dočekao da skroji još jedan meč i pokaže mi put u svlačionicu. Ne mogu da verujem!?" zaključuje Maslać i poručuje da ovoga puta izvinjenje neće prihvatiti.

Mora se, međutim, napomenuti da Mario Maslać nije osporio kvalitet Partizana i da je konstatovao kako bi crno-beli verovatno bili bolji za barem jedan gol sve i da nije bilo njegovog isključenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 13.09.2016
15:23

Zadnji igrač odbrane je bio, kakav god da je faul, za ovo mora ići makar žuti...

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.09.2016
13:23

I ovo je ono sto ja pricam i gde ja mislim da treba biti realan i priznati da su Partizan ali i Zvezda za koju ja navijam u nasoj ligi kao beli medvedi i nemaju prava da se zale ni jedni ni drugi na sudjenje koje imaju. A druga stvar i ovo je pokazatelj nuznosti promene kriterijuma sudjenja u Srbiji, kod nas je kriterijum nizak tj sviraju se faulovi za sve i svasta i samim tim se sudijama daje veci prostor za pomaganje nekome ili jednostavno za greske, mora se dozvoliti grublja igra jer ovako precesto dobijamo utakmice poput one izmedju Vojvodine i Rada sa po 40-50 prekida a nekad i vise na mecu i u takvim okolnostima nema fudbala...

avatar
quitttenkse
Tuesday, 13.09.2016
13:15

Na žalost sve je jako teško i jako providno. U koliko Partizanu ili Zvezdi krene loše par kola počinje kupovina. Iako i dalje igraju loše uspevaju da pobede usred nebuloznih greški sudija... itd. S druge strane u koliko uspeju da kupe derbi poraženi kuka kao da je pao s marsa i da to se prvi put događa, a u stvari đao mu što on nije pazario prvi. U svemu tome klubovi koji igraju pošteno (niti lepo niti dobro) stradaju. Sudije su totalno izgubile kompas, niti poštenja niti obraza.... dokle? U jednom trenutku dalje neće moći osim da sve razmontiramo i zaboravimo neko vreme.

avatar
Tuesday, 13.09.2016
12:54

Nije ni Ninkovic otkinuo glavu onom vasem pa je dobio drugi zuti na tom mecu. Za svoj prvi start si zasluzio zuti, treba da te je sramota sta pricas! Skrojio je mec, ali bismo vas sigurno dobili, je l' da, objasni ljudima kako to ide jedno sa drugim?! Naravno, ukoliko to mozes. Zasto ne priznas da smo osteceni za jedan ocigledan penal, postenjacino?! Selektivni su jako ta vasa hrabrost i to vase cojstvo i junastvo!!!

avatar
Tuesday, 13.09.2016
12:50

Kao i uvek, hvala sto mi niste objavili, zivela cenzura! Za svoj prvi start si zasluzio najmanje zuti, treba da te je sramota sta pricas! Skrojio je mec, ali bismo vas sigurno dobili, je l' da, objasni ljudima kako to ide jedno sa drugim? Naravno, ukoliko to mozes. Zasto ne priznas da smo osteceni za jedan ocigledan penal, postenjacino?! Selektivni su jako ta vasa hrabrost i to vase cojstvo i junastvo!

avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 13.09.2016
12:21

Po koji put protivnik partizaija dobija crveni karton ? Prvi zuti ok, ali ovaj drugi...Lik je napravio jos 3-4 koraka i pao. Sramota. Zasto jednostavno protivnici partizaija ne pocnu utakmicu sa 10 igraca, lakse je.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 13.09.2016
15:30
avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 14.09.2016
13:58
avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 13.09.2016
21:43

Navijas za dva najogavnija kluba na svetu, i ja bih se sam sebi smejao da sam na tvom mestu, u redu je. :)

avatar
bagra
Tuesday, 13.09.2016
11:39

Uf, grobar sam, ali ovo nije za drugi zuti ni na pes-u kada japanac sudi, tim pre sto je 18-ti minut

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 13.09.2016
10:40

Polako isplivace sve

avatar
KO!
Tuesday, 13.09.2016
15:35
avatar
KO!
Tuesday, 13.09.2016
16:21

drugi je bio cist a prvi komika ok evo ti bolji onda rniceva butina!

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Tuesday, 13.09.2016
15:46

da secam se cistog penala nad mrdjom,ne znam sto me to sad podsecas

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 13.09.2016
09:58

ma dzabe protestvujes, samo ce te kasne vise ako komentarises sudjenje...