Marković: ''Utakmica protiv Borca možda i odlučujuća''

Autor: Beta Beta
petak 12.05.2017.
16:52
Izvor: Beta

Fudbaler Novog Pazara Ivan Marković rekao je danas da je utakmica protiv čačanskog Borca u petom kolu plej-auta za opstanak možda i nabitnija u ovoj sezoni, kao i da će njegova ekipa učiniti sve da osvoji važne bodove.

facebook.com/fknovipazar.zvanicna
facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Povezane vesti

"Nadam se će nas publika podržati i da ćemo udruženim snagama doći do pobede. Ti bodovi mogli bi da budu odlučujući, a očekuju nas još Čukarički u sredu kod nas i Metalac u Gornjem Milanovcu. Daćemo 100 odsto mogućnosti da izborimo opstanak", rekao je Marković.

Uoči 35. kola, Borac je peti u plej-aut grupi, odnosno 13. u Super ligi Srbije sa 18 bodova, dok je Novi Pazar poslednji i ima četiri boda manje.

"Borac je veliki klub, ima tim koji igra na rezultat. Nedavno ih je preuzeo trener Milorad Kosanović, veliko fudbalsko ime. Biće nam teško, oni imaju malo više bodova i manji imperativ od nas, ali razmišljamo samo o sebi i svojoj sutrašnjoj igri", naveo je Marković.

Pazarci će biti oslabljeni neigranjem Milana Savića i Dejana Babića, koji su isključeni na prošloj utakmici sa Radnikom, kao i nedovoljno oporavljenog Lazara Pajovića.

S druge strane, u odnosu na meč u Surdulici za tim će konkurisati kapiten Jovica Vasilić i Luka Sinđić.Utakmica između Novog Pazara i Borca igraće se u subotu od časova na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke