Marković ne igra protiv Albanije

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
20:27
Izvor: Sportske.net

Srpski reprezentativac Lazar Marković definitivno neće biti u timu za duel sa Albanijom pošto je tokom dana potvrđeno da ga čeka višenedeljna pauza.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije vadila je u Jerevanu mast iz propasti a neočekivani remi začinjen je i povredom Lazara Markovića.

Više od 24 časa od kada je Marković povređen iz Fudbalskog saveza Srbije još uvek nema raporta vezanog za težinu povrede ali su engleski medije preko Liverpula već saznali o čemu se radi.

Bivši fudbaler Partizana doživeo je povredu mišića i pred njim je višenedeljna pauza. Za sada se spekuliše da će Marković sa terena odsustvovati do mesec dana ali će definitivna procena biti data nakon detaljnih pregleda.

Povreda Lazara Markovića zadaće Brendanu Rodžersu dodatnu glavobolju ali će za naš nacionalni tim mnogo važnije to da Markec neće biti u timu za duel sa Albanijom.

Ostaje da se vidi kakve će to promene usloviti u prvoj postavi reprezentacije Srbije i da li će se Marković oporaviti za novembarske obaveze našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za EURO 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke