Marko Nikolić progovorio o povratku u Humsku, ali i o pojačanjima koja ''merka'' i iz Zvezde i iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kakvi su planovi Marka Nikolića u trenucima dok Partizan opet traži novog trenera i prolazi kroz veliku rezultatsku krizu?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Još uvek se čekaju vesti iz Partizana u vezi imenovanja novog šefa stručnog štaba posle odlaska Zorana Mirkovića.

Žarko Lazetić i dalje vodi ekipu u ulozi vršioca dužnosti prvog trenera i ukoliko uprava narednih dana ne nađe neko novo rešenje, on će i ostati na tom mestu do kraja sezone.

Naravno, navijači Partizana bi na klupi crno-belih rado videli Marka Nikolića, čoveka koji je sa svojoim timom pre dve godine doneo poslednju titulu klubu iz Humske.

On je po završetku te sezone otišao u Mađarsku, gde i danas vodi aktuelnog šampiona te zemlje, ekipu MOL Vidija.

Upoznat je sa situacijom u Partizanu, ali u intervjuu za ''Žurnal'' je poručio da u ovom trenutku nije realan njegov povratak u Humsku, što ne znači da se narednih godina to neće dogoditi.

''Uz poštovanje prema Partizanu i moju želju da se vratim u Humsku, ali ne sa 70 godina, jer ne znam ni da li ću u to doba biti živ, spreman sam da pomognem na više načina.

Ali, ovog trenutka, iz mnogo, mnogo razloga teško da mogu u srpski fudbal.

Da se samo razumemo, posle 11 godina karijere u tri različita i velika kluba, volim svoju zemlju i ljude u njoj, ali moja faza karijere ne dozvoljava povratak'', izjavio je Nikolić.

Naglasio je da će u MOL Vidiju ostati dok ljudi koji vode taj klub budu zadovoljni njegovim radom, ili dok ne dobije neku drugu, bolju ponudu.

Bliži se i letnji prelazni rok, pa je to možda i prilika da Nikolić u MOL Vidi dovede još nekog igrača iz Srbije. Trenutno u ekipi od zemljaka ima napadača Marka Šćepovića.

Ne krije i koji igrači su mu interesantni.

''Strahinja Pavlović, Svetozar Marković, Danilo Pantić, Dejan Joveljić, ali... Oni stoje na spisku, ali nije realno da ih dovedemo. Ipak su to biseri srpskog fudbala'', ističe Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 21.03.2019
21:14

E, Marko, Marko, izgleda da ste Ti, Stanoje i Dule svoju fanaticnu odanost i borbu za uspjesan Partizan platili izgnanstvom ili zabranom povratka. Neko se jako plasi snaznog Partizana, nije tesko pogoditi ko i zato ga sada tako sadisticki unistava...TACKA.

avatar
Marko023
Thursday, 21.03.2019
16:58

Hvala Mare za duplu krune pre 2 god. Za sledecu cemo se nacekati. Proslavio si ove buzdovane iz uprave, ni krive ni duzne.