Marko Nikolić otkrio koje pojačanje Zvezde nije mogao da priušti ovog leta, ima dobre vesti za "Grobare"!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.08.2018.
13:28
Izvor: Sportske.net, mocart sport

Srpski stručnjak naširoko o svim aktuelnim fudbalskim temama u Srbiji, ali i Mađarskoj.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Nekadašnji trener Partizana Marko Nikolić je trenutno u Videotonu gde je na istom mestu kao i Crvena zvezda - na korak od plasmana u Ligu šampiona.

Mađari će se u dvomeču sastati sa AEK-om, a miljenik "Grobara" je u opširnom intervjuu za Mocart sport prokomentarisao igre "Crveno-belih", ali i trenutno stanje u svom bivšem klubu.

"Nema šta, Zvezda je napravila dobar rezultat. Igraju vrlo specifično, u nekim trenucima kada primaju malo broj golova podsećaju na Partizan kada smo uzeli duplu krunu. Imaju i izvanredan budžet, meni je Brazilac Kafu bio nedostižan u Videotonu iako sam ga želeo."

"Imaju dva podjednako kvalitetna tima, u dobroj su poziciji. Oni su baš dobro radili ovih godina, pa im se to sada i vratilo. Da se razumemo, ne smeta meni dobar rezultat Zvezde koliko bih voleo da vidim Partizan na tom mestu", iskren je srpski stručnjak

Marko Nikolic

Novi trener Partizana?

"Dajem Bati apsolutnu podršku, ako nekome znači, on je fantastično rešenje u ovim okolnostima. Da su me pitali, ja bih predložio njega, preuzeo je klub kada 'Crno-beli' nemaju šta da izgube, a on stavio mnogo toga na kocku. Hrabrost ga je uvek krasila."

"Kada sam bio deo Stručnog saveta FSS u trenerskoj školi, polaznici su bili Tomić, Petrić, Mirković i Ivić. Poslednja dvojica su se odmah odvojila od ostalih po talentu i potencijalu."


"Partizan pripada Mirkoviću, kažu da nije iskusan, a ja kažem da negde mora da ga stekne. Gde drugde nego u klubu koji mu je prirodno okruženje? Neće mu biti nimalo lako jer ga očekuje težak posao, svi moraju da stanu uz njega. U početnim utakmicama pokazao je da ume", zaključio je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 16.08.2018
17:04

Žulja Zvezdin uspeh, šatro "ne smeta meni uspeh Zvezde ...".:-)

avatar
Leka
Thursday, 16.08.2018
13:51

Mirković je dobro rešenje za partizan u ovom trenutku, ali njegov problem je što je zvezda u ovom trenutku mnogo kvalitetnija. Uprava partizana već dva prelazna roka odrađuje loše, tako da partizan ima jako male šanse za titulu. Uprava partizana se krije iza trenera, a realno oni su problem. Ide im na ruku sukob na tribini, inače bi ih Grobari odavno najurili.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 16.08.2018
13:33

Vujosevic hvali Nikolica, a Nikolic Mirkovica. Mi smo Grobari, najjaci smo, najjaci!

avatar
NAJVECI IKADA
Thursday, 16.08.2018
14:26

Samo budite ovako 'jaki' i svima lepo 😉

avatar
Strah
Thursday, 16.08.2018
13:32

Verujem Marku!