Marko Jevtović u epizodi ''Bilo, ne povratilo se''! Bivši trener kao loša uspomena!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.10.2016.
11:50
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Iako je u većem delu prošle sezone bio standardni prvotimac Partizana, iako je stekao značajno iskustvo u Ligi Evrope, Marko Jevtović je dolaskom Ivana Tomića padao u drugi plan i ko zna gde bi sad bio da nije došlo do ekspresne promene trenera tokom leta

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Povratak Marka Nikolića na klupu Partizana označio je i pravi preporod mladog fudbalera Partizana, koji nije dugo čekao da mu novi šef struke ukaže poverenje.

On mu je to na najbolji način vratio na terenu, pa je sada Marko Jevtović jedan od najstandardnijih u ekipi Partizana od kada je Nikolić preuzeo vođenje tima.

Ali, ono što je doživeo u periodu dok je Ivan Tomić bio šef struke, izgleda da ne može tek tako da zaboravi.

Na tu temu, Jevtović je ponovo progovorio, ovoga puta u izjavi za list ''Alo'', gde je otkrio šta mu je to Tomić ''nezasluženo oduzeo'', a Nikolić vratio.

''Od prvog dana, Nikolić mi je u razgovorima dokazao da računa na mene. Vratio mi je osećaj važnosti i pripadnosti, što kod Tomića nezasluženo nisam imao. Sve me sada obavezuje da nastavim još bolje i da dokažem da su se pojedinci ogrešili o mene'', poručio je Jevtović.

Vezista crno-belih, kome je bivši trener, kako je nedavno otkrio, rekao da je ''previsok za zadnjeg veznog'', proteklog vikenda je zaradio povredu arkade protiv Mladosti iz Lučana, ali posle svega što mu se izdešavalo u proteklom periodu, ovo i nije tako strašno.

''Bilo je svega i svačega. Rekli su mi prošle sezone i da mi je naprsla lobanja, pa da imam hematom na mozgu, a ispostavilo se da je u psitanju 'samo' potres mozga...

Stradali su mi i ligamenti kolena u Augsburgu, pa sam se potom prerano vratio na teren. I onda opet pauza. Doživeo sam i udarac u vilicu protiv Spartaka u Subotici, kada sam ostao, poput Kolarova, malo krezav. Ode zub, ali koga nema, bez njega se može''
, poručio je Jevtović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DrRade
Tuesday, 04.10.2016
15:26

Nije fer da iz izjave o povredama izvlačite ružne reči o bivšem treneru. Ovaj momak je ćutao i radio.
Umesto da se piše o igri, učinku u Evropi, zbog nečega stvarate lošu sliku o njemu.

avatar
ercov
Tuesday, 04.10.2016
14:13

Istina je jedina sto rece Milos Savic da je pitanje igranja u prvom timu samo do trenera a ovo pljuvanje predhodnog trenera od strane Jevtovica samo govori o njegovom kvalitetu profesionalnog fudbalera i sportiste. Po meni Jevtovic nije za prvi tim a to sto se nasao u prvoj postavi moze samo da se zahvali zatvorenoj opciji Marka Nikolica sa dva defanzivna vezna jer vise misli da ne primi gol nego da ga da. Nerviraju me komentari koji velicaju Nikolica a da niko ne gleda realnost njegove siromasne fudbalske ideologije jer da nije bilo individualnog majstorstva Leonarda zbog kojeg smo dobili CZ, Javor i Metalac danas bi drugacije pisali komentare o Nikolicu i Jevtovicu. Mi nemamo ideje ni kreatore u timu jer igramo sa dva spica i dva bocna napadaca tako da nam pobede donosi srecna okolnost i lucidni trenutak Leonarda.

avatar
Vukk
Tuesday, 04.10.2016
13:37

Cuveni fantom :D

avatar
KO!
Tuesday, 04.10.2016
13:56

univerzalno ime

avatar
Milos Savic
Tuesday, 04.10.2016
12:42

Očigledno da je to stvar trenera i njegovog izbora.Mislim da Jevtović zaslužuje mesto prvotimca,ali ipak je to samo pitanje trenera!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 04.10.2016
12:16

A istina je da je poceo poslednje cetiri u prvenstvu...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 04.10.2016
12:14

Nije tacno da je jedan od najstandardnijih, upravo je on taj koji nije kostur tima!!! Jesu li do sada Kljajic, Vulicevic, Balazic, Milenkovic, Miletic, Everton, Leonardo pa i Dj i Dj igrali skoro svaku? Jesu! Da li je on igrao toliko cesto? NIJE! Nedoumice postoje na 7, 8 i izmedju Djurdjica i Bozinova, to se zna...