Marko Janković progovorio o ponudama - Koliko će još ostati u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.02.2018.
14:21
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Ofanzivni vezista Partizana govorio je danas za klupsku televiziju o minulom prelaznom roku i svojim daljim planovima u karijeri. Ima i zanimljivu poruku za Sašu Zdjelara.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Marko Janković je jedan od igrača od kojih se mnogo očekuje tokom prolećnog dela sezone, imajući u vidu njegov veliki kvalitet koji tek treba da pokaže u kontinuitetu.

Njegov dolazak iz Olimpijakosa pretprošle godine pokazao se kao pravi potez, ali utisak je da popularni ''Mesko'' može još više i bolje nego što je do sada pokazao.

U finišu zimskog prelaznog roka za njega je postojala ponuda iz Francuske, ali su je u Humskoj odbili, jasno pokazujući da od Jankovića tek očekuju prave stvari.

Na tu temu Janković je danas razgovarao i sa portparolkom Partizana Biljom Obradović, u intervjuu za klupsku televiziju.

''Bila su tu neka interesovanja i ponude, ali mislim da je moja budućnost vezana za ovaj klub makar još pola godine. Imamo nove izazve pred nama, jako bitne i mogućnost da uđemo u istoriju kluba koja teško da može opet da se desi.

To su glavni razlozi zbog kojih mislim da treba da i dalje budem tu. Mislim da sam potreban ekipi, a onda ćemo vremenom da vidimo kada će biti pravi trenutak za odlazak'',
objašnjava Janković.

Na pitanje da li bi više voleo uspeh u Ligi Evrope, ili domaću titulu, Jankovć je ovako odgovorio:

''Ako moram da biram između titule i Lige Evrope, više bih što dalje da dođemo što dalje u Ligi Evrope, makar da prođemo Plzenj, a titulu smo već uzeli prošle godine'', smatra Janković.

Na kraju je imao i poruku za svog novog saigrača, Sašu Zdjelara.

''Samo da poželim dobrodošlicu Saši Zdjelaru, drago mi je što je tu sa mnom, Samo da me sluša i biće sve kako treba'', zaključio je Janković.

Kompletan razgovor sa Jankovićem možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 05.02.2018
21:50

Neverovatna izjava, sramota kako su ih sve indoktrinirali u klubu.

avatar
RIP KOBE
Monday, 05.02.2018
19:49

kako je le bolja od titule crni mesko!?

avatar
Петар Чалић
Monday, 05.02.2018
18:57

Требао је Здјелару рећи :nСамо немој толико да се ваљаш по терену као ја 😂

avatar
Nebozoik
Monday, 05.02.2018
16:40

Marko, molim te da ubuduće budeš ofanzivni vezista i da ne zadržavaš loptu i vraćaš je unazad.

avatar
Monday, 05.02.2018
16:19

Ovaj dečko stvarno voli Partizan a ne Stojković i Tošić kako kaže Iliev. Mislim da smo trebali da ga prodamo ali njemu svaka čast na odanosti klubu.