Markec želeo u autobus po svaku cenu, evo šta kaže o "debiju" u crno-belom dresu!

Autor: Beta Beta
nedelja 15.09.2019.
12:24
Izvor: Beta

Dete Partizana se vratilo kući.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Lazar Marković rekao je danas da je jedva čekao da krene na utakmicu sa Proleterom, da je zadovoljan zbog postignutog gola i najavio je još bolje igre.

"Znao sam da nisam među starterima jer još nisam u top formi, ali sam izgarao od želje da ponovo uđem u klupski autobus i da krenemo na utakmicu. Sastanak, spremanje, put ka Novom Sadu u meni je budio poseban adrenalin", rekao je Marković za klupski sajt.

Marković se u završnici prelaznog roka vratio u Partizan i postigao je gol u jučerašnoj utakmici protiv Proletera, u osmom kolu Superlige Srbije.

"Crno-beli" su u Novom Sadu pobedili Proleter sa 3:0, a golove su postigli Zoran Tošić u 57. minutu, Umar Sadik u 73. i Marković u 78. minutu.

"Nervirao sam se, ali sam znao da ćemo dobiti. Imamo zaista dobru ekipu i samo je bilo pitanje kada ćemo da damo gol. U ovakvim utakmicama je najteže doći do pogotka, ekipe se zatvore i koliko god pokušavao da 'probiješ', ne ide. Ali sada je sve super, pobedili smo, ja sam debitovao i još postigao gol", naveo je Marković.

On je zahvalio navijačima koji su skandirali njegovo ime tokom utakmice i dodao da mu treba još malo vremena da se vrati u formu.

Na pitanje kako je zadovoljan svojom igrom, Marković je rekao: "Manje više dobro oko gola, biće to mnogo bolje".

"Ali zato su momci sjajni od (Tošića) Bambija za kojeg ne treba trošiti reči, (Bibrasa) Natha koji je vrhunski igrač, ali i svih momaka koji su i igrali i koji su bili na klupi. Imamo tešku nedelju, AZ Alkmar i 'večiti' derbi, pa da vidimo gde smo", naveo je Marković.

Tošić je rekao da je ekipa kontrolisala utakmicu od prvog minuta, iako nije uspela da postigne gol u prvom poluvremenu.

"Drugo poluvreme smo otvorili brzim golom i sve je posle bilo lakše. Natho je bio fenomenalan. Mnogo će nam pomoći. Drago mi je i zbog Lazara, zaslužio je da postigne gol i da vrati samopouzdanje. On je vrhunski igrač i samo mu trebaju minuti na terenu, posle čega očekujem da bude jedan od vođa ekipe", naveo je Tošić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 15.09.2019
14:40

U nedelju navijam za svoj klub, Zvezdu, ali voleo bih konačno da se odigra kvalitetan derbi, jer je Partizan dobio nekoliko dobrih pojačanja. Zadnji derbiji su bili "krš" od fudbala, anti propaganda te igre što nam demonstrira iz utakmice u utakmicu i naša reprezentacija.