''Markec'' odmah ocenio kvalitet Partizanovog tima, a kada će debitovati?

Autor: Darko Mitrović
petak 06.09.2019.
10:41
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Pre par dana se priključio svojim novim saigračima, kakvi su mu prvi utisci?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nekoliko veoma dobrih transfera realizovali su crno-beli tokom ovog leta, ali prava poslastica za navijače Partizana bio je povratak Lazara Markovića u poslednjim satima prelaznog roka.

Pre dva dana Lazar Marković je i zvanično predstavljen u Humskoj, posle potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa crno-belima, a u razgovoru za ''Alo'' je potom izneo i prvu ocenu kvaliteta ekipe koju sa klupe vodi Savo Milošević.

''Dobra, zaista. Domaći igrači su odlični, a i stranci su za svaku pohvalu. Partizan ima kvalitetan tim'', poručuje Marković.

Odmah se nameće pitanje da li je tim dovoljno kvalitetan i da vrati titulu u Humsku, pogotovo posle dva kiksa u prvih pet kola i četiri boda zaostatka za Crvenom zvezdom.

''Videćemo... Da ne mislim da smo kadri da prekinemo njenu trenutnu nadmoć, ne bih se ni vraćao. Rekao sam već, Zvezdu poštujem, ali Partizan može da se bori za titulu'', naglašava Marković.

Posle prvenstvene pauze, Partizan će 14. septembra gostovati u Novom Sadu protiv Proletera, a onda, pet dana kasnije, počinje takmičenje u Ligi Evrope, kada će crno-beli dočekati AZ Alkmar. Očekuje se da Marković debituje već protiv Proletera, a on uverava da je spreman za nove izazove i da bi mogao da odgovori i zahtevima na poziciji špica, a nesamo krila.

''Mogu bez problema da igram. A hoću li dobiti priliku, na treneru je da odluči.

I tokom prvog boravka u Partizanu igrao sam u napadu, uz Mitra, Šćepu... Ma ko zna, možda budem i najviše pružio na poziciji najisturenijeg igrača'', poručuje popularni ''Markec''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Friday, 06.09.2019
20:33

Dobri za 4-5 mesto u ligi

avatar
Real Only
Friday, 06.09.2019
10:56

Stvarno dobar ofanzivni potencijal. Samo treba to uklopiti, uigrati. Da se igra sa dosta uktstanja, menjanja pozicija. Kako bi Marko Nikolic to uklopio...