Marin zna šta je "sigurna smrt" protiv Liverpula

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 05.11.2018.
12:52
Izvor: Sportske.net

Zvezdin prvotimac kaže da tim nije tako naivan da pravi takve greške protiv "crvenih".

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Dolazak Liverpula u Beograd na duel sa Crvenom zvezdom je sportska tema nedelje i meseca u Beogradu. Zna se ko je favorit, ali Marko Marin kaže da se igrači raduju utakmicu, pogotovo jer se igra na stadionu "Rajko Mitić".

"Mislim da se svi radujemo sutrašnjoj utakmici. Ja pogotovo jer Liga šampiona je nešto posebno, ali igrati kod kuće, na 'Marakani' je nešto sasvim drugo. Znamo šta nas očekuje, Liverpul je mnogo jaka ekipa, nadam se da će biti drugačije pred našim navijačima. Mi ćemo dati sve od sebe i probati da iznenadimo", rekao je Marin.

Svi koji vole Crvenu zvezdu se uzdaju u atmosferu koja vlada na "Rajku", što je potvrdio i Marin.

"Nema se šta mnogo dodati, znam ja kao se osećam kod kuće i napolju. Kad se samo setim Napolija, tu atmosferu nisam često doživeo. Ni njima nije bilo lako, i oni su došli da nas dobiju, svi su očekivali pobedu Napolija. Liverpulovi igrači su rekli 'šta to može biti toliko ovde'. Videće sutra. A mi na terenu se moramo boriti za svaku loptu i fudbalski malo više pokazati nego što je bilo tamo", rekao je Marin.

Novinari su primetili da je Zvezda u prvih 20 minuta utakmice u Liverpulu bila ravnopravan protivnik, pa je jedan od njih pitao Marina da li Zvezda treba da igra malo rizičnije.

"Kao što ste svi videli i rekli, prvih 20 minuta smo mnogo dobro krenuli i mi smo ih stisli. Što se tiče rizika i napadanja, to zavisi. Ekipu kao Liverpul ne možeš da napadaš 90 minuta - to je smrt. Nijedna ekipa ne igra tako protiv Liverpula, nismo toliko naivni. Mislim da ćemo imati neki miks, šef će nam tačno reći šta i kako", rekao je Marin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 05.11.2018
22:31

Uz dosta trčanja,što precizniji i stalni pasovi,vešti kontra napadi to sve Engleze užasno zbunjuje,samo tako vidim neku šansu.Tako smo Liverpul pobedili u sred Engleske,a bili su favoriti kao i sada.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.11.2018
14:58

Samo hrabro i junacki za nasu majku Srbiju.

avatar
NikkiCFC
Monday, 05.11.2018
17:44

Prestani da stavljas znak jednacine izmedju Zvezde i Srbije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 06.11.2018
13:17

Tako je ne treba nista da se stavlja kad je to jedno te isto.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 05.11.2018
14:15

Matematika je jednostavna, oni su toliko dobri a opet mi nismo i sve osim poraza od par golova razlike bi bilo iznenadjenje. Lopta je okrugla i ako zvezda ima srece da ne primi gol do recimo 60 - 70 minuta ili da uvali frljoku pa bunker, mozda se nesto i desi ali to su sanse koje se mere u promilima. Mislim da Klop i ekipa sa 50% mogu do 3-0 u prvom i da se dodaju i stede snagu u daljem toku meca.

avatar
NikkiCFC
Monday, 05.11.2018
17:43

Napoli nije pobedio ovde a bolji je tim od Liverpula.

avatar
razzorNo1
Monday, 05.11.2018
19:38

Liverpul ce dat gol od 13 te do 28 minute gol ako tad zvezda se odbrani nece ga ni primit u prvom poluvremenu a moje misljenje je da ce zvezda da izgubi 2-0