Marin "preporučio" Zvezdi novog štopera!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.01.2019.
18:41
Izvor: Sportske.net

Zanimljive stvari otkrio je Zvezdin vezista Marko Marin u novoj epizodi emisije Zvezda TV koja nosi naziv "Zvezdaši pitaju".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U novoj epizodi serijala "Zvezdaši pitaju" na pitanja navijača Crvene zvezde odgovarao je Marko Marin.

Pitanja su bila više nego zanimljiva, tako da je Marin bio dovoljno inspirisan da ponudi mnogo zanimljvih odgovora koji će zvezdašima otkriti neke nove stvari o njemu.

Tako je bivši fudbaler Borusije, Verdera, Čelsija, Sevilje, Fiorentine, Anderlehta, Trabzona i Olimpijakosa otkrio kada je počeo da navija za Zvezdu i kada je prvi put imao priliku da je gleda uživo.

Analizirao je urađeno u grupnoj fazi Lige šampiona, pričao o asistencija i golovima, ali i o tome kome bi od saigrača poverio na izvođenje odlučujući penal u finalu Lige šampiona.

Najzanimljivije pitanje bilo je vezano za bivšeg saigrača sa kojim bi voleo da zaigra na "Marakani". Zanimljivo, radi se o momku koji je ranije bio na meti Crvene zvezde i čiji povratak na stadion "Rajko Mitić" nije nemoguća misija.

"To je lako pitanje. Jagoš Vuković je veliki zvezdaš. Zove me pre i posle svake utakmice. Znam da bi voleo da zaigra za Zvezdu i da mu je to san. Imali smo lepo zajedničko vreme u Olimpijakosu i nadam se da ćemo jednom zaigrati zajedno za Zvezdu", rekao je Marin.

Jagoš Vuković je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde, ali je posle samo jedne sezone u seniorskom fudbalu prešao u Rad. Kasnije je nastupao za PSV, Rodu, Vojvodinu, Konjaspor, Veronu i Olimpijakos.

Pošto je sa Olimpijakosom ugovorom vezan do juna 2020. godine, nije nemoguće da iskusni štoper završi u Zvezdi sledećeg leta, ali to ne znači da bi zaigrao sa Marinom u timu jer nije izvesno hoće li omaleni vezista ostati na "Marakani" i sledeće sezone.

U prilogu je video u kojima možete čuti i videti pitanja zvezdaša i odgovore Marka Marina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 14.01.2019
15:03

Kakva ljudina, kakva igracina, kakva Srbenda je ovaj nas Marko Marin. Niko Zvezdo nema sto imas ti.

avatar
Südkurve München
Monday, 14.01.2019
10:21

Legenda covek.

avatar
Boranin
Sunday, 13.01.2019
20:15

Bravo Marine,skroman kao covek a odlican fudbaler.Zvezdas pravi!!!