Marin pokrenuo lavinu porukom koju je uputio Zvezdinim navijačima!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.09.2018.
13:26
Izvor: Sportske.net

Jedno od najzvučnijih pojačanja u novijoj istoriji FK Crvena zvezda uputilo je poruku koja je pokrenula lavinu među navijačima.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Navijače Crvene zvezde sinoć je oduševila vest da je sa Markom Marinom postignut dogovor i da će bivši fudbaler Čelsija karijeru nastaviti na stadionu "Rajko Mitić".

Ne čudi, ako imamo u vidu da se radi o jednom od najzvučnijih pojačanja koje je Zvezda angažovala u svojoj novijoj istoriji.

Neposredno nakon što je Crvena zvezda potvrdila transfer oglasio se i sam fudbaler. U pitanju je bila kratka poruka na Instagramu ali dovoljna da pokrene lavinu među navijačima.

"Vidimo se na Marakani", napisao je Marko Marin, a zatim su usledili komentari oduševljenih navijača.

Uz poruke dobrodošlice navijači Crvene zvezde izrazili su oduševljenje što je generalnom direktoru Zvezdanu Terziću pošlo za rukom da angažuje igrača Marinove klase.

Sada je na Marinu da pokaže da će biti ogromno pojačanje za crveno-bele koji će na startu grupne faze Lige šampiona ugostiti italijanski Napoli.

Vidimo se na Marakani🔴⚪️🔴

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 02.09.2018
04:50

Marin ce osvojiti nasa srca siguran sam. Srbin je, igrace sa nasim ljudima, atmosfera je super, uzivace i pokazace to na terenu. Stvarno ne pamtim kad smo imali jaci tim, mislim da smo jaci trenutno i od onog tima iz 2006te.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 01.09.2018
16:59

Jedva cekam LS!

avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 01.09.2018
16:44

Marin jeste Zvezdino najvece pojacanje. Bez obzira sto se vratio i Boaci, Marin je tip igraca koji ume da napravi razliku. Pre poslednjeg dana prelaznog roka verovao sam da ce Partizan moci da se nosi sa Zvezsom, medjutim, sada je razlika u kvalitetu u ogromnoj meri na strani Zvezde. Ne znam ako ce Miloje rotirati i odmarati igrace, ali mislim da ce Zvezda i pored obaveza u LE, o domacem prvenstvu imati najbolji skor u istoriji Jugoslovenskog, a sad Srpaskog fudbala.

avatar
Jack Rackham
Saturday, 01.09.2018
14:10

Secam se do 2010 mislio sam da ce biti jedno od boljih desnih krila u evropi, kako je igrao u bremenu nadam se da ce i u zvezdi

avatar
Südkurve München
Saturday, 01.09.2018
17:46

Jedino je bio los u Celsiju, on je sa u Fiorentini i Sevilji(sa njom osvojio LE) bio jako dobar, u Olimpijakosu bas i ne znam. Nadam se da ce biti makar priblizno kao u Bremenu

avatar
Südkurve München
Saturday, 01.09.2018
14:10

Terza je zaebao Mamica sto se tice poslovanja

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 01.09.2018
13:28

On moze da bude odlicno pojacanje a moze da bude i promasena invensticija. Daj Boze da bude ono prvo.