Marin odgovorio na najvažnije pitanje - Da li će ostati u Zvezdi?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.12.2018.
23:40
Izvor: Sportske.net

Najbolji fudbaler Crvene zvezde u ovosezonskom izdanju Lige šampiona progovorio je posle poraza od PSŽ-a o svojoj budućnosti na "Marakani".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras u Ligi šampiona od Pari Sen Žermena, a Marko Marin je posle meča u izjavi za Arenu sport kazao da je šteta što je ekipa stala posle datog gola.

"Mislim da smo mnogo dobro ušli u drugo poluvreme, pokazali moral, dali gol... Šteta je što smo primili glup treći gol posle prekida. Tu smo znali da je gotovo", kazao je Marin.

Ofanzivni vezista ponovo je pohvalio atmosferu na stadionu "Rajko Mitić" i zahvalio navijačima.

"Šteta za navijače i nas. Mislili smo svi da možemo više nakon 2:1. Šta da se kaže za atmosferu - fenomenalno. Hvala za ovo što smo doživeli", dodao je Marin.

Usledilo je pitanje vezano za status Marka Marina, odnosno njegovu budućnost u klubu. Mogu li navijači da se nadaju da će u slučaju odbrane titule Marin narednog leta ponovo napasti Ligu šampiona sa Zvezdom?

"Naravno da mogu da se nadaju, i ja se nadam. Nikad se ne zna, ali ja sam zadovoljan ovde i rado bih igrao opet Ligu šampiona sa Zvezdom i sledeće godine", zaključio je Marin.

Crvena zvezda je takmičenje u Grupi C završila sa 4 osvojena boda, pa kao četvrti tim na tabeli završava evropsku sezonu u decembru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 12.12.2018
05:22

Bez Marina se ne moze. Upravo, Marin mora da ostane i sledecu sezonu i uz nesto laksu grupu LS prezimicemo

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 12.12.2018
00:51

Za ovaj tim bi bilo sjajno kad bi igraci poput Borjana , Savica , Zuleta , Jovanceta , Bena i Marina ostali ali naravno da ce neki otici sto je normalan proces . Bitno je sacuvati kostur sto je jedino moguce uz ponovni plasman u Evropu sto je Marin konkretno i rekao LS sa zvezdom sto je da se ne varamo jako teska misija ali smo ove sezone dokazali ne i nemoguca

avatar
Stabber
Wednesday, 12.12.2018
06:03

U klubovima koji zele da budu standardni ucesnici Lige Sampiona ne menjaju se po 10-15 igraca za jedan prelazni rok. Dovedu se 2-3 pojacanja i to je to. Ovo kod nas u Srbiji se moze bazivati svakako samo ne pojacavanje timova

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 12.12.2018
23:28

Pa sta znam evo Ajac , Porto ,i jos neki klubovi menjaju svake godine dosta igraca ali uvek sacuvaju po 5-6 igraca koji budu oslonac za novajlije tako da bismo i mi taj princip mogli slediti sto realno i radimo u zadnje 2 god

avatar
Südkurve München
Wednesday, 12.12.2018
00:49

Kada bi se plasirali sledece godine u LS, njemu, Jovancicu i Borjanu visemilionsku platu po sezoni

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 12.12.2018
00:44

Овакав играч нам је потребан као око у глави.

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 12.12.2018
09:04

vidjeces mu pricu ako ne izbori se grupna faza ls. Ne njemu, nego njegovom agentu.