Marin nema dilemu, Zvezda ide u Ligu šampiona!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 22.08.2019.
13:59
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Borjan takođe deli optimizam kapitena "crveno-belih".

Epa/PETER KLAUNZER
Epa/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona protiv švajcarkog prvaka Jang bojsa, a svoj doživljaj posle utakmice preneli su klupskom sajtu kapiten Marko Marin i golman Milan Borjan.

"Ne znam da li da budem srećan posle 2:2. Imali smo prednost i fantastičan rezultat, ali kada se hladne glave sagleda situacija možemo reći da smo zadovoljni ishodom. Revanš je pred našim navijačima, što nam je veliki plus koji moramo iskoristiti. Rival sad zna kako igramo, pokazali smo da umemo i da napadnemo, budemo ofanzivni. Imali smo prilike da damo i treći gol, ali nema vremena za žaljenje. Nadam se da ćemo u Beogradu odigrati još efikasnije", izjavio je Marin.
 
"Ekipa Jang bojsa je odličan tim, ali im neće biti lako na Marakani. Imaju fizički spremne igrače, jake i na psihičkom polju, ali uvek je drugačija priča na našem stadionu. Spremićemo se dobro za revanš i ne sumnjam da ćemo ostvariti željeni ishod", zaključio se nekadašnji reprezentativac Nemačke koji se potom osvrnuo na navijače srpskog šampiona.
 
"Za utakmice koje ne igramo na našem stadionu fenomenalno je imati podršku kao što je bila u Švajcarskoj. Zvezdaši su uvek tu za nas, bodre nas na svakoj utakmici i stvarno su naš dvanaesti igrač. Siguran sam da će u Beogradu biti još zadovoljniji i srećniji i da ćemo uz njihovu podršku doći do željenog ishoda, a to je prolazak dalje", zaključio je Marin.
 
Milan Borjan pružio je još jednu dobru partiju, a pred revanš susret sa švajcarskim predstavnikom ne skriva optimizam.
 
"Imali smo dobar rezultat na početku drugog poluvremena, ali desio se penal koji prema mom mišljenju nije postojao. Na Marakani ćemo da se borimo i da pred našim navijačima uđemo u Ligu šampiona i time obradujemo sve zvezdaše. Verujem u saigrače i stručni štab, radićemo analizu i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat", istakao je Zvezdin čuvar mreže i osvrnuo se na lični učinak u Bernu.
 
"Lako je sa strane gledati i pričati da li sam mogao bolje da intervenišem. Bio je težak udarac kod prvog gola i naravno da sam mogao bolje da reagujem, ali dešava se. Zahvalan sam Bogu za odbrane i za sve ove uspehe koje smo napravili. Moramo da nastavimo da se borimo za ovaj grb i navijače koji nas motivišu na svakom koraku. Mi u ekipi radimo jedni za druge, odlično smo napadali, dobro smo se branili i ostaje nam da se adekvatno pripremimo pred revanš meč i da uđemo u Ligu šampiona", kazao je Borjan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fontana9
Thursday, 22.08.2019
17:38

Moze ako sudi Nikolic ili crveni

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 22.08.2019
16:27

Treba da budete presrećni, a ne srećni: prošli ste i Helsinki i Kopenhagen uz veliku dozu slučajnosti, a sada ste dobili 2:2 uz pomoć VAR sobe protiv Jang Bojsa kome je povređena skoro cela prva postava, a koji vam je osim dva gola stvorio još 5-6 dobrih šansi za gol.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 23.08.2019
09:09

Vama svaka cast sto ste na stadionu JNA ocitali lekciju iz fudbala kombinovanom timu norveskog velikana, a ti nastavi da trolujes na vestima o Zvezdi jer mnogo si nam talican.

avatar
svojnasvome
Thursday, 22.08.2019
16:10

Vidiš tol'ko ludačke sreće u par poslednjih godina, od Krasnodara, salzburga tamo, onih golova od igrača Helsinkija i Danaca, penala, pa ovaj gol degeneka i tol'ko promašenih šansi YB .....ne misliš da je vreme da vam sreća okrene ledja?

avatar
Sasha_Voj
Friday, 23.08.2019
03:22

Krasnodar - njima poništen gol ristica, a oni dali gol iz ofsajda i i auta. Na marakani I'm sviran penal nad stojkovićem.

Salzburg - ako smo mi imali sreće tamo, i oni su imali sreće na marakani da ne prime dva tri gola.

Helsinki - sta tu ima da se prica igrali su koliko smo im dozvolili, usralo ih onaj gol na kraju u 95.minutu

Danci - čist penal u beogradu i čist penal tamo nam nisu svirali, plus sto su njima svirali nepostojeći penal. Da je bilo pravde dobili bi ih 2 3 razlike u dvomeču

YB - Jeste imali su više šansi zadnjih 25 minuta su nas stisli
Al ne i njima je lopta skinuta sa gol linije šut marina, onda odbrana golmana od suta garcije u donji ugao gola. I mi smo imali šanse nije da nismo

Dakle prijatelju sreća treba i da se zasluži. A karma je čudo, ono što sudije pokradu, onaj gore vrati

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 23.08.2019
09:10

To je sreca za one sto se ne razumeju u fudbal ili imaju komplekse ili patolosku mrznju prema Zvezdi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 22.08.2019
16:03

Marin je u pravu da penal nije postojao. Ja sam mislio da je cist penal, ali kad se odgleda usporeni snimak vidi se da nije.

avatar
Sasha_Voj
Friday, 23.08.2019
03:23

Nije penal, ovaj je pao previše lako, prestrogo za penal.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 22.08.2019
15:34

Kotrljace se bubamara na marakani 😄

avatar
Silent
Thursday, 22.08.2019
15:30

Nananananana Liga Sampiona

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Thursday, 22.08.2019
14:56

Нападните их од првог минута и сломићете их. Ако поновите игру као против Ливерпула, немају шансу.

avatar
scofield
Thursday, 22.08.2019
14:07

Marine volim teee