Marin: "Jedan od najlepših golova u karijeri"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.04.2019.
14:15
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je danas da je pogodak koji je postigao protiv Proletera jedan od najlepših u njegovoj karijeri i dodao da mu je drago što je takvim potezom doprineo još jednoj pobedi crveno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su juče na svom terenu novosadski Proleter sa 4:0, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

"Mnogo lep gol. Čitava akcija je bila odlična, počela je sa desne strane, duplim pasom sa Gajićem, potom je lopta prebačena levo, usledio je dribling i potom lob. Sigurno je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri i drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi svoje ekipe", rekao je Marin za klupski sajt.

Marin je bio strelac u 68. minutu i, kako je rekao, do tog gola "nije bilo lako igrati".   

"Dok nismo postigli drugi gol nije bilo lako igrati, Proleter je dobro stajao u defanzivi, borili su se. Posle je već bilo mnogo lakše, jer je protivnik bio prinuđen da se otvori, uz to su se i umorili, tako da smo sve to iskoristili i zabeležili ubedljivu pobedu", rekao je Marin.

"Završili smo regularni deo sezone, sada nam je neophodna puna koncentracija za plej-of i za polufinale Kupa Srbije", dodao je on.

U prvom kolu plej-ofa Crvena zvezda će na svom terenu dočekati drugoplasiranu ekipu Radničkog.

"Dobro je što imamo celu nedelju da se pripremimo za susret sa neugodnim rivalom kakav je Radnički. Svesni smo da ubrzo sledi i polufinale Kupa, nama izuzetno važna utakmica. Želimo da sa dobrim rezultatom dočekamo revanš", rekao je Marin.

"Već smo mnogo puta isticali da pretendujemo na duplu krunu ove sezone. U narednih nekoliko nedelja se sve rešava, tako da ćemo biti maksimalno fokusirani, kako bismo doneli veliku radost našim navijačima. Nadam se da će na tom putu biti još ovako lepih i atraktivnih golova", poručio je fudbaler Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 08.04.2019
14:53

To je golcina kakav se retko vidja na fudbalskim stadionima sirom sveta.