Marin ima svoje želje pred žreb LŠ, ako mu se ispune čekaju nas dva spektakla!

Autor: Beta Beta
sreda 28.08.2019.
10:09
Izvor: Beta

Kapiten "crveno-belih" nije krio zadovoljstvo nakon eliminacije Jang Bojsa.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je večeras, posle plasmana u Ligu šampiona, da njegova ekipa ne može da ispadne kada igra na svom terenu i pred svojim navijačima.

"Osećaj je fantasičan. Svi smo čekali ovaj momenat od prvog dana kvalifikacija. Fokus je bio da udjemo u Ligu šampiona, ostvarili smo san i ponovo ćemo igrati sa najboljim ekipama Evrope", rekao je Marin za Arenu sport.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se, drugu godinu zaredom, u grupnu fazu Lige šampiona pošto su večeras u Beogradu odigrali nerešeno s Jang Bojsom 1:1 u revanš meču baraža.

Prvi meč, odigran pre nedelju dana u Bernu, završen je 2:2, tako da je večerašnji remi bio više nego dovoljan crveno-belima da ponove prošlogodišnji uspeh.

"Ovde ne možemo da ispadnemo, nema šanse. S ovim navijačima, na ovom stadionu, na ovom terenu... Bilo je svima jasno da mi danas prolazimo. Taktički smo ponovo dobro odigrali, spremili smo se dobro, zasluženo smo prošli", rekao je Marin.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona zakazan je za četvrtak od 18 sati, a Marin se nada najjačim ekipama.

"Imaćemo tri spektakla ovde. Ja se iskreno nadam najjačim ekipama, želeo bih Real, Bajern i da ponovo slavimo", rekao je on.

Golman Milan Borjan kazao je da je njegova ekipa napravila veliki uspeh.

"Napravili smo veliki uspeh, vratili smo Zvezdu gde joj je mesto. Srbija treba da bude ponosna. Još nisam svestan šta smo uradili, evo ne mogu da iskažem emocije... Ovo je nešto neverovatno. Ljudi, radujte se", rekao je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарлс Јенкинс
Wednesday, 28.08.2019
14:10

Ni ja još nisam svestan da smo u Ligi Šampiona!!!!!!!!!!!!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 28.08.2019
11:48

U kojoj god grupi da bude Zvezda to nosta ne menja jer ovaj trener i ovaj tim se nikog ne boje i strepnja su za sve u sred pune Marakane svoje.

avatar
Lav
Wednesday, 28.08.2019
11:41

Bog na nebu, Borjan na golu..

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 28.08.2019
11:00

Spektakl je kad igraju 2 velike ekipe...ovde bi to bilo Real-Bajern

avatar
Wizard08
Wednesday, 28.08.2019
10:19

Real i bajern,pa da gledam fudbal od pre 5 godina mozda bi bilo tako,ove dve ekipe nisu ni blizu najaceg.neka padne city,dortmund i ajax koji ce valjda proci kvalifikacije(msm da ce biti u 3 sesiru?)