Marić: "Na 'Marakanu' po tri boda"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.03.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Zoran Marić poručio je da svoje igrače priprema za trijumf na "Marakani" u derbiju 18. kola Jelen Superlige.

fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski
fkvojvodina.rs/Ognjen Ademovski

Povezane vesti

Derbi susret 18. kola Jelen Superlige igra se u subotu popodne na našem najvećem stadionu gde će aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda ugostiti trenutno četvrtoplasiranu Vojvodinu.

Biće ovo 157. međusobni susret dva rivala. U dosadašnjih 156 bilans je 30 pobeda Vojvodine, 39 utakmica bez pobednika i 87 pobeda Crvene zvezde. Kada je reč o duelima na stadionu "Rajko Mitić", Vojvodina je 5 od 11 pobeda nad Beograđanima ostvarila u poslednjih 10 godina.

"Pripremamo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu iako sam svestan i ja i moji igrači da je utakmica sa Zvezdom specijalna i da ima posebnu težinu koja donosi određeni naboj, naravno onaj pozitivan" rekao je trener Vojvodine Zoran Marić.

Prethodni međusobni susret Vojvodine i Crvene zvezde završen je pobedom aktuelnog prvaka a jedini pogodak na "Karađorđu" postigao je Đorđe Rakić. Sa druge strane, na prethodne dve utakmice u Beogradu domaćin je slavio u prvenstvu (2:1) a Vojvodina u Kupu (1:3).

"Protiv Zvezde sam, s obzirom na moje godine, imao prilike da slavim više puta i kao igrač i kao trener. Cilj kojem težimo u ovoj utakmici je pobeda i tri boda i tako ću pripremiti moje igrače" poručio je Marić.

Šef stručnog štaba FK Vojvodina u subotu neće moći da računa na povređene Puškarića i Asanija, kao ni na prehlađenog Koridća i novopridošlog napadača Džona Merija.

"Sigurno da nas sutra očekuje jedan teška utakmica protiv velikog rivala. Koliko god mi to ne bi hteli utakmice sa Crvenom zvezdom kod nas izazivaju posebna osećanja i daju dodatan motiv. Budemo li prišli toj utakmici kao što smo prišli utakmicama u prva dva kola mislim da možemo da očekujemo povoljan ishod" istakao je Nino Pekarić.

Derbi susret 18. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu, 7. marta, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alan Iverson
Friday, 06.03.2015
21:24

Nema potrebe,znamo da tako nece biti,isto kao sto znam da mi Zvezda.net nece objaviti komentar,Zvezda ce da odigra mec sezone,jer ce igrati sama,Vosa je turistcki u Bg.

avatar
firmas1989
Saturday, 07.03.2015
00:22

Pa pazi, kontam da si u pravu, msm da ce ovaj mec biti extra namesten, daj Boze da se varam, ali sve mi tako smrdi. :/

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 07.03.2015
15:47

I ja se nadam da Kojic nece poceti, ali se bojim da ipak hoce i ovaj put. Ono drugo moras da pitas direktno Zeljka, imao opciju da ga pitas, iskoristi to, anmeni jos nisi napisao odakle ti to da nas novi plej igra za 200 hiljada evra i bonus od 50 ako izborimo EL.