Marić: ''Maksimum protiv Rada''

Autor: Beta Beta
petak 12.08.2016.
19:01
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da veruje da će njegovi fudbaleri uspeti da zadrži pozitivan ambijent i posle utakmice protiv Rada u petom kolu Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Imali smo sjajnu atmosferu na tribinama u duelu sa Čukaričkim, verujem da će tako biti i sada. Potrudićemo da se maksimalno borimo za dres Novog Pazara i tako opravdamo očekivanja ljudi. Rezultatski nekada bude dobro, nekada i ne bude, ali bitno je da naš odnos bude na nivou ambijenta i ovdašnje publike", rekao je Marić novinarima u Novom Pazaru.

Pazarci su treći na tabeli sa sedam bodova i utakmicom manje, dok je Rad na 14. mestu i ima tri boda.

"U prošlom kolu slavili su prvu pobedu, minimalnu protiv Radnika (1:0). Dolaze iz negativne serije, gde su ostali i bez trenera (Aleksandra Janjića), ali njihov potencijal je mnogo veći. Verovatno će pokušati da već protiv nas nadoknade bodovni minus", ocenio je Marić.   

On neće moći da računa na Bojana Čečarića zbog lakšeg potresa mozga dobijenog na gostovanju Spartaku, dok je neizvestan nastup Slavka Marića, koji je na istoj utakmici povredio butni mišić.

"Te dve povrede i prinudne izmene u velikoj meri prouzrokovale su pad u nasoj igri u Novom Sadu, posle vođstva od 3:0 borili smo se da sačuvamo prednost. Moraćemo da smanjimo nivo oscilacija u igri ili da se potrudimo da što kraće traju", naveo je Marić.

"Iako imamo visok nivo samopouzdanja, tri utakmice za sedam dana za nas predstavljaju izuzetan napor. Pojedinci podnose veliki teret, za neke pozicije nemam adektavtne zamene, pa pokušavam da napravim određeni balans", dodao je on.

Utakmica Novi Pazar – Rad igraće se u nedelju od 20.00 na Gradskom stadionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke