Marić: ''Komplikovana utakmica u Ivanjici''

Autor: Beta Beta
petak 29.07.2016.
23:57
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić izjavio je danas da će mu predstojeće gostovanje Javoru, u okviru drugog kola Super lige Srbije, pomoći da sagleda realne mogućnosti svoje ekipe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Posle odlaganja susreta sa Vojvodinom, dobili smo sedam dana da popravimo fizičku spremu i uigramo se. Imamo dosta novih, ali kvalitetnih igrača, pa će trebati vremena da napravimo takmičarsku celinu. Tek posle Ivanjice imaću jasniju sliku o našim, ali i mogućnostima rivala", rekao je Marić.

On je izrazio očekivanje da će u "teškom i komplikovanom" duelu njegov tim biti na nivou zadatka.

"Domaćin ima visok nivo samopouzdanja, posle dva gola na strani i osvojenog boda. Tu su i kvalitetni pojedinci, poput Darka Bjedova ili Husnidina Gafurova. Znam sastav koji će im se suprotstaviti, vežbali smo i ofanzivnu i defanzivnu strategiju", naveo je Marić.

Trener Novopazaraca istakao je da nije nezadovoljan urađenim u dosadašnjem delu prelaznog roka, ali da je i dalje "otvoren konkurs" za nekoliko pozicija u timu.

"Mislim da imamo relativno mali broj igrača, ali raduje me da smo podigli nivo kvaliteta. Enver Alivodić, Nikola Dimitrijević, Aleksandar Đoković ili Darko Stanojević jaki su individualci, ali potrebna je i veća mogućnost reakcije sa klupe", ocenio je Marić.

"Utisak je da nam nedostaje još jedan polušpic, možda i napadač, ali sa igračima koje imamo otvaraju se i druge mogućnosti. Ipak, takmičenje najbolje ukaže na mane", dodao je on.

Pazarci će biti oslabljeni neigranjem Stanojevića, koji nije stekao pravo nastupa, dok će nedovoljno spremni Jovica Vasilić, Miljan Mutavdžić i Miloš Lepović konkurisati za sastav.

Utakmica između Javora i Novog Pazara igraće se u subotu od 19.00 u Ivanjici.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke