"Marakana" iz dana u dan izgleda sve lepše, dođite večeras da vidite!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.10.2017.
09:52
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji fudbala koji večeras budu došli na stadion "Rajko Mitić" da podrže Srbiju moći će da posvedoče radovima usled kojih je fudbalsko zdanje u Ljutice Bogdana poprimilo lepši izgled.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Srpski klubovi nisu u poziciji da grade nove stadione zbog čega se i radovi na rekonstrukciji postojećih fudbalskih objekata tretiraju kao vrlo važni.

Crvena zvezda je u poslednjih nekoliko meseci uložila dosta novca u rekonstrukciju stadiona "Rajko Mitić", a rezultate radova navijači mogu da vide sa svakim novim dolaskom na fudbalsko zdanje u ulici Ljutice Bogdana.

Prethodnih dana radilo se na postavljanju novih stolica na severnoj tribini ali i na farbanju krova, uređivanju tunela i prilaska tunelu kroz koji se izlazi na teren pa će oni koji večeras dođu na popularnu "Marakanu" moći da vide rezultate tih radova.

Crvena zvezda u isto vreme sprovodi radove na uređenju pomoćnog terena i izgradnji novih terena koje će koristiti selekcije iz Omladinske škole.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 10.10.2017
12:27

Sve lepsa i lepsa Marakana kuca evropskog i svetskog, a naseg srpskog velikana.

avatar
Butcher_of_Blaviken
Monday, 09.10.2017
12:45

Коначно, столице на северу су биле као из хорор филма, на југу их није ни било.

avatar
denikv
Monday, 09.10.2017
11:44

ne valja Kokeza, valja Terzic.

avatar
FilippoInzaghi
Monday, 09.10.2017
09:55

ni glasanje vise ne pomaze.

avatar
FilippoInzaghi
Monday, 09.10.2017
09:55

malo da udarimo sminku da bi zavarali siroke narodne mase. pa i kod vas je kao kod nas. mi samo nesto prikrivamno a nista ne radimo. kakvi smo papani mi balkanci. a hrvatska je kao u Europskoj uniji. ma bjezi. zaostali smo politicki i gospodarski do te mijere da nam se svi smiju u Europi. ni bugare, rumune, nas a ni Srbe ne bi trebalo i ne treba pustiti u Europu.