Manojlović junak - Pogledajte šta je "skinuo" Trujiću!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.03.2017.
20:07
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije Filip Manojlović izrastao je u junaka derbi susreta u Novom Sadu, pošto je devet minuta pre kraja "skinuo" zicer bivšem fudbaleru Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine prokockali su dva gola prednosti u derbi susretu sa Crvenom zvezdom i na neki način pokazali da ne mogu da zadrže korak za "večitima" kada je šampionska trka u pitanju.

Novosadski crveno-beli su posle sjajnog prvog poluvremena doživeli veliki pad u drugom delu što je Crvena zvezda iskoristila da napravi veliki preokret i ponese dva tri boda sa "Karađorđa".

Mora se, ipak, priznati da je Vojvodina i u drugom delu imala svoje šanse, a najbolju je propustio bivši fudbaler Partizana Nikola Trujić u 81. minutu, pri vođstvu Crvene zvezde 3:2.

Krilni napadač se našao oči u oči sa Filipom Manojlovićem, šutirao jako dobro, ali je mladi reprezentativac Srbije maestralnom intervencijom sačuvao pobedu svom timu.

Pogledajte taj detalj iz 81. minuta duela u Novom Sadu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Born2Won der
Wednesday, 08.03.2017
23:19

Ja jesam navijač Partizana ali ovo je čist ofsajd?! Uključio se u igru a pre toga pasa je bio najbliži golmanu ili su sada neka nova pravila..? Evo ne znam..

avatar
dejanera2
Thursday, 09.03.2017
00:19

Nije ofsajd! U trenutku kada Meleg dodaje loptu Malbasicu Trujic jeste u ofsajdu ali lopta ne ide ka njemu niti on pokazuje nameru da ide ka njoj tako da ofsajda nema. Kada Malbasic dodaje loptu ka Trujicu on vise nije u ofsajdu tako da je opet sve regularno. Po nekadasnjim pravilima ofsajd je bio ako u trenutku dodavanja lopte u napred izmedju najisturenijeg igraca i gol-aut linije bude manje od 3 (tri) igraca bez obzira da li lopta ide ka njemuu ili skroz na drugu stranu, onda su to promenili na 2 (dva) igraca (obicno bude golman i jos jedan igrac ali je sve jedno ko je), zatim su uveli pravilo pasivnog ofsajda gde se racunalo da igrac nije u ofsajdu ako lopta ne ide ka njemu niti on pokazuje nameru da ide ka njoj ali je to trajalo sve dok se ta akcija ne zavrsi (po sva tri ova pravila Trujic je bio u ofsajdu) ali sadasnja pravila vezana za pasivni ofsajd kazu da se nova akcija racuna sa svakim dodirom lopte sto ce reci da u trenutku dodavanja Melega je jedna akcija i gleda se postavka u tom trenutku a sasvim druga akcija je dodavanje Malbasica ka Trujicu

avatar
paok
Thursday, 09.03.2017
10:27

Naravno da je ofsajd. Ja ne znam sta vide ove nase sudije. Posle ako kazes nesto za njih odmah te cepaju po dzepy

avatar
Anderton
Wednesday, 08.03.2017
22:53

U pravu je bio Tomić, Trujić je limitiran igrač.

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 08.03.2017
22:00

Novosadski crveno-beli su posle sjajnog prvog poluvremena doživeli veliki pad u drugom delu...ko je sumnjao....

avatar
ipak smo mi PRVI
Wednesday, 08.03.2017
21:29

Cek ljudi pa ovaj se ako se ne varam aktiviro iz debelog ofsajda.Pa lik je bio pet metara u ofsajdu po pocetku akcije tako cim je lopta dosla do njega trebo se svirati ofsajd.Lik se aktiviro iz debelog ofsajda

avatar
marecareee
Wednesday, 08.03.2017
21:16
avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 08.03.2017
21:14
avatar
ugaseni zivoti
Wednesday, 08.03.2017
21:08

Ja sam odavno pricao da treba da brani za reprezentaciju a neki su se smijali tada.