"Maminju" nije bio dovoljno dobar, hoće li u Partizanu zameniti "Bambija"?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.06.2018.
09:38
Izvor: Sportske.net

Odlični napadač meta srpskog šampiona, odnosno još jedno ime o kome razmišljaju u Humskoj.

EPA/FEHIM DEMIR
EPA/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

Ređaju se kandidati za napadača Partizana, posle već pominjanog Nikole Krstovića igrača Zete, zatim nekoliko stranih fudbalera, sada Partizan gleda ka Bosni, ali u pitanju je zamena za Zorana Tošića.

Momak koji je sakupio pet nastupa za "Zmajeve", Goran Zakarić bi mogao da se preseli u Humsku ovog leta, tvrdi zurnal.rs.

Naime, svojevremeno igrač zagrebačkog Dinama nije uspeo da dobije pravu šansu u "Modrima", posle dolaska iz Širokog Brijega. U taj klub se vraćao, bio na pozajcama još u Dinamovoj filijali Lokomotivi, Zrinjskom, Slavenu i onda je proigrao u Željezničaru prošle sezone.

Momak iz Bosanske Gradiške nije klasičan napadač, mogao bi da bude zamena za Bambija Tošića koji čeka ponudu iz Turske.

Bivši reprezentativac Srbije će verovatno napustiti Humsku, a Zakarić bi u tom slučaju bio prva meta da ga zameni.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Sunday, 03.06.2018
11:24

Nesto se razmisljam i gledam, nije nama toliko lose koliko kukamo. Dok je bio Djura frizura (6 godine), Partizan osvojio 5xJSL, 2xKup, igrao 1-om LS i 2 puta LE. Od kako otisao i dosli ovi (4 godine), Partizan osvojio 2xJSL, 3xKup, nismo igrali u LS, ali smo 3 puta igrali LE i jednom prezimili. Sto se tice prvenstva, dok bio Djura od 183 utakmice, Partizan izgubio 13 u prvenstvu uz 26 neresenih, dok kod ovih na 141-u Partizan izgubio 20 uz 27 neresenih. Naravno, moze bolje, ali kada pogledam ovako, moram biti zadovoljan rezultatom.

avatar
magister
Sunday, 03.06.2018
11:08

Poželjni redosled poteza u Partizanu: 1. Vuč, Vaz - ćao; 2. rekonstrukcija trenerskog tima Partizanove škole!; 3. Partizanovi igrači koji treba da budu na spisku: Bogosavac, Zlatanović, Kokir, Nović, a onda da vidimo dalje, Gomeš, Alveš, Krstović... Da podsetim na izuzetno talentovanog, pametnog i efikasnog igrača, Vulića iz Napretka. Lukovića iz Bačke, Vukanovića iz Napretka. Stojković, Stevanović, Jovičić, Popović, Kljajić - Vulićević, GAJIĆ, AKSENTIJEVIĆ, Cucin, Miletić Ćela, Marković, Bošnjak, Vlalukin, Ostojić, Mitrović..., Antonov, BOGOSAVAC, Miletić, Urošević, NEMANJA PETROVIĆ, Zdjelar, Jevtović, Kosović, Pantić, VULIĆ, Vakulko, Đerlek, Kokir, Sale, Tošić, Janković, ALVEŠ, LUKOVIĆ, VUKANOVIĆ, GOMEŠ, NIKOLIĆ, Tavamba, Ivanović, Jovanović, Suma, ZLATANOVIĆ, Nović. Otprilike. Sad videti, koliko se za kog može dobitii, a koliko koji novi košta. Uz napomenu da je ovo razmišljanje sa svešću da nemamo para za zvučna pojačanja.

avatar
aeon
Sunday, 03.06.2018
13:49

Stojković će naći bolji ugovor i otići će, tako da ili kupujemo novog golmana ili neko od Jovičić, Stevanović, Kljajić... Popović je još mlad. Tu ima previše igrača, a i povratnika koji baš i nisu neophodni. Npr: Stevanović Gajić Rajković Marković Antonov Zdjelar Pantić Vulić Alveš Gomeš Ivanović. Za Vulića ste u pravu. Rajković bi bio dobra opcija. O Gajiću se priča, kao i o ovoj dvojici na eš, a deluju dobro.

avatar
akademski
Sunday, 03.06.2018
13:53

Dao plus, više zbog poteza broj 1 i poteza 2. Inače: N. Petrović, Aksentijević?

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 03.06.2018
11:01

Nije los, ali ne znam ni koliko bi bio dobar u Partizanu, dobro sto moze da igra na oba krila.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Sunday, 03.06.2018
10:01

Nije napadac (centarfor) nego desno krilo, a oni koji su ga gledali kazu da nije za prvi tim. Ne bismo trebali da trosimo ta mesta za strance na igrace koji su za rotaciju, to vec imamo u sopstvenim redovima, mozda ne bas i na toj poziciji, ali, uglavnom imamo. Ako ima i nas pasos, to je vec druga prica.