''Malo čudno zvuči'' cilj Vojvodine u novoj sezoni, ali novi predsednik uverava da je ovo moguće!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.06.2019.
12:26
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Od sledeće sezone povratak ''evropske Vojvodine''?

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Posle dve teške sezone, i rezultatski i finansijski, Vojvodina bi u narednoj, pod vođstvom nove uprave na čelu sa Vojislavom Gajićem trebalo konačno da napravi veliki iskorak.

Planira se i rušenje postojećeg i izgradnja novog stadiona od 16.800 mesta, a uporedo s tim i plasman na evropsku scenu.

Prva pojačanja već stižu, potpisao je Nemanja Vučić, očekuju se Kokir i Ostojić iz Partizana, kao i potpisivanje novog ugovora sa napadačem Bojanom Matićem, ali predsednik Gajić ističe da ''Lale'' neće previše trošiti u narednom periodu.

''Malo čudno zvuči ukoliko kažem da nam je cilj da smanjimo finansijske izdatke, a poboljšamo rezultate, ali to je moguće i za to imamo jasan plan.

Konkretno, to znači da godišnji rashodi kluba ne smeju da premašuju 1,5 miliona evra, a da na tabeli moramo biti plasirani među prve četiri ekipe.

To bi značilo da ćemo igrati u Evropi, a do tada ćemo imati još dva prelazna roka da vidimo da li je realno da napravimo i istorijski korak plasmanom u Ligu Evrope.

Ipak, za sada nam je prioritet da izađemo na međunarodnu scenu i verujem da sa ovim rukovodstvom to i možemo'', naglasio je Gajić, a prenosi klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
12:29

Milion i po evra Hahaha

avatar
Колатерална Штета
Monday, 24.06.2019
17:50

Jel znas ista kakvi su uslovi za Kokira? Hoce li biti kao i Bosnjak u Vozdovcu???

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
22:54

Ne znam nista, bice kao Nisic.