Maksimović 'za desetku', svi pričaju o čišćenju sa linije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2019.
22:59
Izvor: Sportske.net

Veliki broj pohvala stiže na račun Nemanje Maksimovića nakon večerašnjeg izdanja u Volfsburgu.

Epa/Focke Strangmann
Epa/Focke Strangmann

Povezane vesti

Jedan od najboljih pojedinaca u redovima reprezentacije Srbije večeras je bio Nemanja Maksimović.

Vezista Hetafea lagano izrasta u standardnog prvotimca "A" selekcije što potvrđuje i njegovo zrelo izdanje u večerašnjem susretu sa favorizovanom Nemačkom.

Malo se toga može zameriti Maksimoviću nakon večerašnje partije, a ako baš tražimo dlaku u jajetu onda je to greška iz prvog poluvremena kada je Timo Verner mogao do gola posle loše reakcije našeg reprezentativca.

Sa druge strane, mnogo je više pozitivnih stvari u igri Nemanje Maksimovića i tu svakako spada i požrtvovana reakcija iz 65. minuta kada je sa gol linije izbacio loptu i sprečio siguran gol.

Kako je izgledalo Maksino čišćenje sa gol linije možete videti OVDE!

Posle svega što smo videli u Volfsburgu ostaje nada da se Maksimović nije previše istrošio i da će narednog ponedeljka biti sto posto spreman da pomogne saigračima u Lisabonu gde nas čeka mnogo važnija utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
eldoctore
Thursday, 21.03.2019
00:37

jako zanimljiv igrac,koji nikako da se pronadje..fale mu konstantne partije,bljesne pa ga nema pa tako opet.najzad je poceo da igra u kontinuitetu dobro,s obzirom da Luka ne igra,vidim ga uz Matica pre nego bilo koga...

avatar
Thursday, 21.03.2019
12:26

Igrac sa velikim m....a. to je jos pokazao na svetskom na Novom Zelandu. Gde je, po meni, verovatno bio i najbolji igrac turnira. Jos uvek je mlad, samo lagano..

avatar
MihajloCZV
Thursday, 21.03.2019
00:15

Nije loše, ali protiv Portugala ce biti teže jer je to ipak utakmica u kvalifikacijama. Ipak, igraće Tadić i Kolarov i nadajmo se da ćemo i protiv Portugala uspeti da izvučemo nerešeno jer bi nam to mnogo značilo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
00:05

Sa ponosom mogu da kazem da ga ne pomeram sa osmice vec jedno cetiri godine:-D Ili najmanje tri. Dmitrovic- Ivanovic (Gajic), Milenkovic, Subotic, Kolarov- Maksimovic, nemam predstavu ko?- Tadic (Zivkovic), Ljajic (Milinkovic-Savic), Sulejmani- Jovic (Mitrovic). Doduse, moram da priznam da su (narocito) Rukavina i Radonjic veceras dosta dobro odigrali. I ne samo oni.

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 21.03.2019
01:56

Kako brata Spajica da izostavis???Uvek si ga stavjao?Mislim da zasluzuje da bude prvi izbor uz Blekija.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 22.03.2019
00:22

Ti stvarno verujes da Neven hoce,i sam znas da nema nista od toga,ali nadu niko ne moze da ti zabrani inace i ja bih bio srecan da se to desi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 21.03.2019
20:00

Jesam, njega ili Veljkovica, ali, samo pod uslovom da Neven odbije:-D