Maksimović: "Prilika da sprovedemo u delo zamisli novog selektora"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.03.2018.
22:55
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Defanzivac Spartaka Nikola Maksimović kazao je da će utakmice sa Marokom i Nigerijom poslužiti timu da sprovede u delo zamisli novog selektora.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije u petak očekuje prva od dve kontrolne utakmice koje će biti odigrane u martu. Meč sa Marokom igra se u Torinu.

Nikola Maksimović se vratio na mesto uspeha, proveo je lepe trenutke u gradu i istoimenom klubu, sada je fokus na reprezentaciji.

"Za mene je ovo prva utakmica posle promene selektora, mogu da kažem da je ovo početak priprema za ono što nas očekuje u junu. Novi sistem, uigravanje, ove dve utakmice kao i one koje ćemo igrati neposredno pred prvenstvo, poslužiće nam da se što bolje uigramo i neke selektorove zamisli sprovedemo na pravi način na terenu", ističe defanzivac Napolija na pozajmici u moskovskom Spartaku.

Maroko je ozbiljan protivnik, kvalifikacioni ciklus su okončali bez primljenog gola i obezbedili plasman na Mundijal.

"Selekcija su koja nije primila gol u kvalifikacijama, prošli su kao prvi u grupi. Tvrda su ekipa, imaju dobre pojedince koji igraju u Seriji A i u Engleskoj. Moramo da obratimo pažnju na njihove kontranapade, jer tako su igrali i tokom kvalifikacija. Imaju jaku odbranu, igraju agresivno i svoju šansu čekaju iz kontranapada. Biće ovo dobar test", ne ostavlja dilemu Nikola Maksimović.

Utakmica Srbija - Maroko počinje u 20 časova i 30 minuta. Direktan prenos obezbeđen je na Radio televiziji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke