Maksimović: "Da igrom i zalaganjem vratimo publiku na našu stranu"

Autor: Beta Beta
utorak 04.09.2018.
14:31
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović rekao je danas da će svi igrači zalaganjem na terenu pokušati da vrate publiku na stadion da bi im pružila podršku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović rekao je danas da će svi igrači zalaganjem na terenu pokušati da vrate publiku na stadion da bi im pružila podršku.

"Prvi meč nam je u Litvaniji, ali svakako ćemo i na tom meču zalaganjem i igrom pokušati da pozovemo što veći broj ljudi na stadion i pruže nam podršku. Ako ne bude velika podrška ni protiv Rumunije i tu ćemo se truditi da ih ponovo vratimo na našu stranu i da ih bude što više", rekao je Maksimović novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će u petak gostovati Litvaniji u prvom kolu novoformiranog takmičenja Liga nacija C u Grupi četiri.

"Liga nacija nam je jedna od dve prilike da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Idemo od utakmice do utakmice i nadam se da će svako ko bude na terenu pružiti svoj maksimum, da će svako biti u službi ekipe. Maksimalno ćemo se spremiti za ove dve utakmice. Naš cilj je svakako da pobedimo svih šest utakmica, da vratimo veru u ovu ekipu i da steknemo pobednički mentalitet", rekao je Maksimović.

On je kazao da početak novog ciklusa protiče u dobroj atmosferi, kao i da bi eventualni neuspeh ove generacije bio da se ne plasira na Evropsko prvenstvo.

"Bio bi neuspeh, ali nećemo da pričamo o kraju kvalifikacija. Kao što sam rekao, idemo utakmicu po utakmicu sa velikom borbom i zalaganjem
", rekao je on.

Upitan o karijeri i prelasku u Hetafe, Maksimović je rekao da mu je najbitnije da igra.

"Zadovoljan sam, jer mi je najbitnije da igram. Dobro smo krenuli, imamo četiri boda. U španskoj ligi ima najmanje naših igrača, treba puno vremena da se priviknem na nju, jer je tu jedan od najjačih fudbala na svetu", zaključio je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stalker
Tuesday, 04.09.2018
16:37

Kako nam fudbalska reprezentacija igra u poslednjih 20 godina, publike i ne treba da ima.

Poslednja reprezentacija koja je nešto bitno uradila bila je ona koja je igrala svetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. godine.

Sve posle toga je bruka i sramota.

avatar
bagra
Tuesday, 04.09.2018
19:34

Ta ekipa je imala ozbiljne igrace, imao si 2 destke dejo i piksi, pedja savo napad, djukic, jokan, sinisa odbrana, deki stankovic. Kada pogledas to i ove sada, druga galaksija.

avatar
Stalker
Wednesday, 05.09.2018
10:47

O tome pričam. To su bile legende.

Drago mi je da bar neko razume.

Sportski pozdrav, prijatelju!