Majstorija u "Zemunelu" - Da li je ovo gol sezone u PLS?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.03.2019.
18:57
Izvor: Sportske.net

Malobrojni ljubitelji fudbala koji su u nedelju prisustvovali duelu Teleoptika i TSC-a mogli su da vide fudbalsku majstoriju Vladimira Silađija.

fkbackatopola.com
fkbackatopola.com

Povezane vesti

Ubedljiv poraz doživela je Partizanova filijala u okviru 24. kola Prve lige Srbije i nema dileme da je do kraja sezone čeka velika borba za opstanak.

TSC iz Bačke Topole slavio je sa 4:0 (0:0) u SC Partizan-Teleoptik u Zemunu, a sva četiri gola pala su u drugom poluvremenu.

Gosti su "načeli" Teleoptik u drugom minutu nastavka, strelac je bio Nenad Lukić. Zatim je četiri minuta kasnije Vladimir Branković pogodio "sa kreča", a na isteku sat vremena igre viđena je fudbalska majstorija Vladimira Silađija.

Nakon centaršuta sa desne strane Silađi je izveo "makazice" i postigao prelep gol za vođstvo TSC-a od 3:0. Do kraja je i Norbert Pinter pogodio i postavio konačnih 4:0, ali je Silađijev gol svakako bio najlepši detalj sa utakmice u "Zemunelu".

U prilogu su najzanimljiviji detalji sa pomenutog meča, a opisani gol koji ulazi u najužu konkurenciju za gol sezone u PLS možete videti na 5:12.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke