Majstorija Sume - Slobodnjak "alla Leo" za vođstvo Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.02.2018.
14:55
Izvor: Sportske.net

Beogradski crno-beli rešili su prvo poluvreme kontrolne utakmice sa Ermisom u svoju korist zahvaljujući majstoriji Sejdube Sume.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana rešili su prvo poluvreme kontrolne utakmice sa Ermisom u svoju korist a strelac jedinog gola u prvom delu bio je reprezentativac Gvineje Sejduba Suma.

Ekipa Partizana bila je bolji rival u prvom poluvremenu ali je osmoplasirani tim kiparskog šampionata prvi stigao do stopostotne šanse.

Nakon greške Nemanje R. Miletića koji je možda bio i fauliran na sredini terena usledila je stopostotna šansa Juvhela Cumua koji je šutirao u donji levi ugao gola Vladimira Stojkovića, ali je golman Partizana zaustavio udarac pa su crno-beli uz dodatnu intervenciju Nemanje G. Miletića otklonili opasnost.

Samo tri minuta kasnije Sejduba Suma pokušava da proigra Ognjena Ožegovića ali potonji biva oboren na ivici kaznenog prostora. Slobodan udarac je izveo reprezentativac Gvineje koji je to uradio u stilu Leonarda da Silve Souze. Lopta je završila u gornjem desnom uglu gola nemoćnog Jorgosa Panaija.

Do odlaska na odmor nismo videli prilike koje bi mogle da se svrstaju u kategoriju stopostotnih. Ermis je zapretio u dva navrata ali je oba puta lopta odlazila daleko izvan okvira gola Vladimira Stojkovića.

Videćemo hoće li Miroslav Đukić u nastavku na teren poslati nekoga od igrača koji šansu čekaju sa klupe. Evo ko je počeo meč i koga Đukić ima na raspolaganju u rezervi.

Partizan sastav

Klupa: Trnić, Marković, Bošnjak, Ilić, Pantić, Jovanović Đorđe, Đilas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 01.02.2018
16:31

Duuunster, duuunster...

avatar
Milorad
Thursday, 01.02.2018
16:18

Uigravajte nekog klinca na mestu stopera a jednog miletica zakucati na klupu.

avatar
Thursday, 01.02.2018
15:58

Uopste ne razumem zbog cega Markovic ili Bosnjak bar danas nisu poceli...

avatar
RIP KOBE
Thursday, 01.02.2018
19:24

nemam pojma a za sundjer bih ti svasta napisao mada sve vec znas

avatar
Friday, 02.02.2018
09:14