Mađari ''ubili lepotu'', Voša izborila remi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.02.2015.
18:37
Izvor: Sportske.net

Još jedan meč na pripremama u Antaliji odigrala je ekipa Vojvodine, i to protiv mađarskog Đera.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ovog puta, Novosađani nisu uspeli da trijumfuju, meč je završen rezultatom 0-0, a obeležila ga je gruba igra mađarskog kluba, koju je dan ranije indirektno i najavio njihov trener Mirjuca.

On je, naime, na pitanje o utakmici protiv Vojvodine, novinarima rekao: ''Moramo ih samleti''.

Na ruku takvoj igri ekipe Đera išla je i činjenica da je arbitar ovog meča bio njihov zemljak Horako, koji im je dopustio dosta oštrih startova.

U takvoj situaciji, najvažnije je bilo da se niko od igrača Vojvodine ne povredi u ovom meču, mada su Luković i Vasilić pretrpeli jake udarce u pojedinim duelima.

Novosađani ipak nisu dozvolili da na kraju budu savladani. Tokom 90 minuta igre nije bilo puno prilika za postizanje gola, a posle utakmice trener Vojvodine Zoran Marić nije imao šta da zameri svojim igračima.

''Arbitar je tolerisao na momente oštru igru Đera i to je ubilo lepotu igre u ovoj utakmici. Zadovoljan sam, što naši mladi igrači nisu ustuknuli, već su prihvatili borbu i pokazali da mogu da se nose i sa takvim protivnikom. Nadam se da povrede koje su zaradili Vasilić i Luković nisu ozbiljnije prirode.

Nismo postigli gol, ali ga nismo ni primili. Budući da su povređeni Gaćinović i Asani, a da nas je čekao još jedan susret, imao sam mali izbor igrača u ovoj utakmici i u skladu s tim kalkulisao sam sastavom''
, izjavio je Marić.

Vojvodina: Milinković-Savić, Vasilić, Kočović, Pekarić, Pankov, Tumbasević, Makarić, Karanov, S. Novaković, Stamenić, Luković.

Igrali su još: Jovanić, Grgić, Ćurko, Kokija i Radović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke